Sosyal gerçekten büyük ve kalabalık yüzbinlerce insancığın bir arada olduğu eşsiz bir forum ve bir o kadar da eşsiz kitleye sahip bu kitlenin özelliklerini merak ediyorum
Ben başlayayım.
Kumral saçlıyım.
1.77
56kilo-kürdandan kollarım var: 3
Gözüm açık kahveyle değişik bir yeşil tonunun birleşimi gibi değişik bir renkte ve sadece güneşte görünüyor.
Beyaz ten.
Enfp.
1.74 boyum, 56 civarı kilom var. Gözlerim koyu kahve, saçlarım çene hizasının hemen altına kadar siyah. 13 yaşımdayım. Ten rengi olarak ise hafif esmer.
Yaşım 15. Boyum 1.80. 68 kiloyum esmer kadar değil açığa daha yakın bir tenim var. Kendimce kalisteniks çalışıyorum kollarım doludur.
Gözlerim koyu kahve, saçlarım boynumun altına değecek kadar kahverengi, arkada yaklaşık 10-15 santimlik (ölçmedim) bir at kuyruğu yaparım.
Camlarının çerçevesi tamamen siyah kulak kısmında dışa bakan kısım siyah içi kırmızı gözlüklerim var.
Samsun civarı talibimi bekliyorum. Güzelliğinize 10 üzerinden 8 ve üstü puan veriyorsanız mesafe fark etmez bir konum yeter.
Yaşım 15. Boyum 1.80. 68 kiloyum esmer kadar değil açığa daha yakın bir tenim var. Kendimce kalisteniks çalışıyorum kollarım doludur.
Gözlerim koyu kahve, saçlarım boynumun altına değecek kadar kahverengi, arkada yaklaşık 10-15 santimlik (ölçmedim) bir at kuyruğu yaparım.
Camlarının çerçevesi tamamen siyah kulak kısmında dışa bakan kısım siyah içi kırmızı gözlüklerim var.
Samsun civarı talibimi bekliyorum. Güzelliğinize 10 üzerinden 8 ve üstü puan veriyorsanız mesafe fark etmez bir konum yeter.