pckullanıcı Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Selamünaleyküm ehliyet için sağlık raporu alacağımda sağlık ocağından e devlette kişisel sağlık formunu doldurup gitmem lazımmış o formu doldurduğumda doktor muayene ediyor mu?
Selamünaleyküm ehliyet için sağlık raporu alacağımda sağlık ocağından e devlette kişisel sağlık formunu doldurup gitmem lazımmış o formu doldurduğumda doktor muayene ediyor mu?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Mayıs 2021 #2 Pandemide nasıl oluyor bilmem ama detaylı değildir. Ben doktora gidince o güvenlik bandını geçirmiyor mesela.
Pandemide nasıl oluyor bilmem ama detaylı değildir. Ben doktora gidince o güvenlik bandını geçirmiyor mesela.
pckullanıcı Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Megaton dedi: Pandemide nasıl oluyor bilmem ama detaylı değildir. Ben doktora gidince o güvenlik bandını geçirmiyor mesela. Genişletmek için tıkla... Formu doldurduğum için direk verir gönderir herhalde.
Megaton dedi: Pandemide nasıl oluyor bilmem ama detaylı değildir. Ben doktora gidince o güvenlik bandını geçirmiyor mesela. Genişletmek için tıkla... Formu doldurduğum için direk verir gönderir herhalde.