Ücretli Kişisel soğutucu projesini yapabilecek insan arayışı

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Alerjisi olan birisiyim ve terlediğimde vücudum inanılmaz yanıyor. Bu yüzden yaz ayları benim için çok zor geçiyor. Elektronikten az çok anlıyorum fakat işin içine yazılım ve üç boyutlu yazıcı girince, birazdan bahsedeceğim proje maalesef benim kapasitemin üstünde kalıyor.

Yapacağı masrafların üzerine, kendi aramızda anlaşacağımız bir fiyata, aşağıya eklediğim projeyi yapıp bana satabilecek birisini arıyorum. Eğer bu projeyi yapabilecek kapasitedeyseniz ve özellikle İstanbul’daysanız, yardımınıza inanılmaz mutlu olurum.

Tolga Özuygur Kişisel Soğutucu Projesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Icinde elektronik vs. ile ugrasmak olan hemen hemen her proje benim daima ilgimi ceker, para falan umrumda olmaz gonullu olarak bile calisirim maksat deneyimlemek olsun, projeyi tamamlamak olsun. Ama Istanbul'da yasamak bir kenara Japonya'da yasiyorum o yuzden maalesef size katilamayacagim. Eger bu videodaki projeye kapasiteniz yetersiz kaliyorsa o zaman kapasitenizin yetecegi seviyede bir alternatif aramak sizin icin daha uygun olabilir belki. Ornegin Japonya'dan ornek vermem gerekirse burada fan takili yelekler var. Arkada, yanda ve onlerde avuc ici kadar buyuklukte fanlar oluyor, yelegin icine hava ufluyorlar. Ozellikle disarida otopark basinda, gunes altinda calisanlarin tercih ettigi bir sey bu yelegi giymek. Veya kendinize soyle kucuk bir vantilator de yapabilirsiniz, burada oldukca kullaniliyor. Veya bir atomizer icine su ile izopropil alkol karisimi (isterseniz serinletici efekti arttirmak icin mentol de ekleyebilirsiniz) doldurup cildinize sikarak ferahlatabilirsiniz kendinizi.

Sonuc olarak bana kalirsa fanli bir yelek yapmaniz daha iyi gibi geldi bana. Verdiginiz videoda yapilan cihaz bileginizde belirli yeri sogutuyor sadece. Bedeninizin kalan kismi yine ayni sicaklikta kaliyor o yuzden terlemeye yine devam edersiniz. Videodaki cihazin sadece basit bir ferahlatma hissi var, tipki izopropil alkol + su + mentol karisimi gibi. Bedeninizi etkili bir sekilde soguttugu, terlemenizi onledigi yok o yuzden bedeniniz yine yanmaya devam eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı