Kişisel veriler hacklenirse ne yapılmalı?

AVEIRO

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kisisel veri konusunda cok endiseliyim. Bilgisayarimda birçok verim var. Bunlarin benim iznim olmadan kimsenin gormesini istemiyorum. Hack olaylari falan oluyor. Olurda bir gun hacklenirsem ne yapacagim? Endiseliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sakin ol. Ne olur ne olmaz Windows Defender'in yanında 2 tane antivirüs programı indir. Oltalama maillerinde ve mesajlarinda ki linklere tiklama. Crack yazılım kesinlikle indirme. Ve son olarak bu kadar anksiyete problemleri çekiyorsan doktora görün

Arkadaşlar kisisel veri konusunda cok endiseliyim. Bilgisayarimda birçok verim var. Bunlarin benim iznim olmadan kimsenin gormesini istemiyorum. Hack olaylari falan oluyor. Olurda bir gun hacklenirsem ne yapacagim? Endiseliyim.

Virüs yersen veya bir güvenlik açığı sonucu saldırı yersen hacklenme olayını yaşarsın. Buna karşı:
Antivirüs kullan.
Yasal yazılım kullan.
2FA aç.
Zor şifre kullan.
Saçma sapan sitelere Google hesabını girme.
Şimdi hacklendiğin senaryoya gelelim.
Şifrelerini yenile.
Antivirüs taraması yap.
Açık değilse 2FA aç.

1 Antivirüs 1 tarama aracı.

Discord, skype gibi uygulamalarda ekran açarken iki kere düşün, hatta açma. Sana indirmen için atılan şeylerin güvenini sağladıktan sonra indir. Korsan yazılım indirmeyi aklından bile geçirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…