Merhaba, Webtekno'nun Twitch bit dolandırıcılığı videosunda izledim.
Jahrein internete Türkiye Mernis dataları yazdığımızda tüm kişisel bilgilerimizin olduğunu söylüyor. Bu doğru mu?
Öyleyse bu zamana kadar neden bir şey olmadı?
Telefon numaranı bir yerlere vermemene rağmen saçma sapan site veya kurumlardan gelen mesajlar buna örnek olabilir. Aslında oluyor fakat bizler önemsemiyoruz.
Kredi kartı bilgileri gibi kısımlar ise herhangi bir sahte ve güvenli olmayan siteye bilgilerini vermediysen bir şey olmaz. Zaten lordum da bundan bahsediyor. Bu tip konularda bilinçlenip bu teknoloji çağında siber dolandırıcılar tarafından dolandırılmamak.
Telefon numaranı bir yerlere vermemene rağmen saçma sapan site veya kurumlardan gelen mesajlar buna örnek olabilir. Aslında oluyor fakat bizler önemsemiyoruz.
Kredi kartı bilgileri gibi kısımlar ise herhangi bir sahte ve güvenli olmayan siteye bilgilerini vermediysen bir şey olmaz. Zaten lordum da bundan bahsediyor. Bu tip konularda bilinçlenip bu teknoloji çağında siber dolandırıcılar tarafından dolandırılmamak.
Merhaba, Webtekno'nun Twitch bit dolandırıcılığı videosunda izledim.
Jahrein internete Türkiye mernis dataları yazdığımızda tüm kişisel bilgilerimizin olduğunu söylüyor. Bu doğru mu?
Öyleyse bu zamana kadar neden bir şey olmadı?