Kişisel websitem nasıl olmuş?

Logolar tam oturmamış, düzeltilebilir. Giriş sayfasında bulunan yazıda hata var, "Hİ" yazmışsınız, font bunu kabul etmemiş ve kötü bir görüntü sağlamış, Hi olarak düzeltebilirsiniz yahut harfler büyük olacak derseniz HI olarak düzeltebilirsiniz. Efekti sürekli bir döngüye almışsınız, tek seferlik bir efekt olsa iyi olurmuş, sürekli bir döngüde olması benim pek hoşuma gitmedi. Navigation bar üzerine uyguladığınız hover tek renk kalsa iyi olurmuş kesinlikle iki renk olmalı diyorsanız turkuazdan başka bir renk seçmelisiniz bence, pek hoş durmuyor. Güzel bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum, başarılar hocam.

Hocam konuyu değiştirmek istemem ama nereden başladınız bu işe?

Daha önce açılmış pek çok konu var veya yeni konu açın isterseniz etiketleyin birkaç video atarım. Yeni ceza aldım bir daha almak istemiyorum lütfen kusra bakmayın.:)

Navigation bar üzerine uyguladığınız hover tek renk kalsa iyi olurmuş kesinlikle iki renk olmalı diyorsanız turkuazdan başka bir renk seçmelisiniz bence, pek hoş durmuyor. Güzel bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum, başarılar hocam.

Renginin güzel olduğunu düşünüyorum yine de bir bakayım teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Kendimi geliştirmem gereken alan tasarım bölümü mü yoksa kodlarda mı sıkıntı var?
Tasarımda kendini geliştirmen gerek. Kodlama zaten zamanla oturur. O dert edilecek bir şey değil. Font olarak Roboto veya Poppins olabilir.

Tasarımda kendini geliştirmen gerek. Kodlama zaten zamanla oturur. O dert edilecek bir şey değil. Font olarak roboto veya poppins olabilir.

Kodlarla ilgili pek sıkıntım olmuyor. Olduğu zaman da internetten bir çözüm buluyorum. İlk defa figma üzerinden bir website tasarlayıp aynısını yapmaya çalıştım. Yani ilk tasarımımım denebilir. Özellikle footer alanının tasarımında sorun yaşıyorum. Diğer yaptığım siteler bilgisayar başına geçip anlık olarak yaptığım şeylerdi. Tasarım da zamanla site yaptıkça, internette siteleri gördükçe düzelecektir. Fontları da inceleyeceğim teşekkür ederim. İyi günler.

Eline sağlık güzel duruyor. Renklerin hatları biraz bana farklı geldi. Renk paletlerinden faydalanabilirsin. Bir de [CODE title="CSS"]border-radius[/CODE] kullanırsan daha iyi olur. Keskin hatlar biraz çirkin duruyor. İncelemek istersen benim de imzamda kendi web sitem mevcut.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı