Moanteq Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 abayovski dedi: Eki Görüntüle 2450866 Genişletmek için tıkla... Neye erişemiyorsun ki?
soruadamı Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 abayovski dedi: Eki Görüntüle 2450866 Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu kaldırmanın yolu harcama yapmaktan başka bir şey değil, bende pazara erişemiyorum.
abayovski dedi: Eki Görüntüle 2450866 Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu kaldırmanın yolu harcama yapmaktan başka bir şey değil, bende pazara erişemiyorum.
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.415 Çözümler 12 21 Mart 2025 #4 Bir şey satın alınca kalkar.
Angelpine Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 295 Çözümler 3 Yer Karabük & Balıkesir 21 Mart 2025 #5 Angelpine dedi: Herhangi bir satın alım yapmak zorundasın kalkmasını istiyorsan. Topluluk pazarı veya oyun içi satın alımlar buna dahil değil (DLC'ler hariç). Kısaca Steam mağazasından bir şey alman gerek oyun DLC vs. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda da sorulmuştu.
Angelpine dedi: Herhangi bir satın alım yapmak zorundasın kalkmasını istiyorsan. Topluluk pazarı veya oyun içi satın alımlar buna dahil değil (DLC'ler hariç). Kısaca Steam mağazasından bir şey alman gerek oyun DLC vs. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda da sorulmuştu.
abayovski Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #6 Moanteq dedi: Neye erişemiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Kutuları satacağım, bayağı birikmiş ama bunu diyor. soruadamı dedi: Sanırım bunu kaldırmanın yolu harcama yapmaktan başka bir şey değil, bende pazara erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı?
Moanteq dedi: Neye erişemiyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Kutuları satacağım, bayağı birikmiş ama bunu diyor. soruadamı dedi: Sanırım bunu kaldırmanın yolu harcama yapmaktan başka bir şey değil, bende pazara erişemiyorum. Genişletmek için tıkla... ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı?
Moanteq Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #7 abayovski dedi: Kutuları satacağım, bayağı birikmiş ama bunu diyor. ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... 5 10 dolarlık bir oyun satın al kalkar hocam.
abayovski dedi: Kutuları satacağım, bayağı birikmiş ama bunu diyor. ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... 5 10 dolarlık bir oyun satın al kalkar hocam.
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.415 Çözümler 12 21 Mart 2025 #8 abayovski dedi: Ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok.
abayovski dedi: Ne kadar yapmam lazım belirli bir para sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok.