YouTube Kısıtlı mod nasıl kapatılır?

Kyreth

Centipat
Yer
Auckland
Daha fazla  
“Arkadaşlar, laptop üzerinden YouTube’a girdiğimde kısıtlı mod açık görünüyor ve yorumları göremiyorum. YouTube’un ayarlarından da kapatılmıyor. Ancak aynı hesapla telefondan girdiğimde kısıtlı mod yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

“Arkadaşlar, laptop üzerinden YouTube'a girdiğimde kısıtlı mod açık görünüyor ve yorumları göremiyorum. YouTube'un ayarlarından da kapatılmıyor. Ancak aynı hesapla telefondan girdiğimde kısıtlı mod yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Gmail ile oturum aç hesap ile girersen kalkar.

“Arkadaşlar, laptop üzerinden YouTube’a girdiğimde kısıtlı mod açık görünüyor ve yorumları göremiyorum. YouTube’un ayarlarından da kapatılmıyor. Ancak aynı hesapla telefondan girdiğimde kısıtlı mod yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Google hesap ayarlarında olması gerek.

“Arkadaşlar, laptop üzerinden YouTube'a girdiğimde kısıtlı mod açık görünüyor ve yorumları göremiyorum. YouTube'un ayarlarından da kapatılmıyor. Ancak aynı hesapla telefondan girdiğimde kısıtlı mod yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bende de oluyordu internet sağlayıcını arayıp güvenli modu kapattırman lazım ama VPN de işe yarar.

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Eğer youtube ayarlarından kapatamıyorsanız ki normalde orda olmalı, büyük ihtimalle tarayıcınız filtre uyguluyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı