Kişiye ve sisteme özel HWID şifre koymak nasıl yapılır?

foreal

Femtopat
Daha fazla  
Bu EXE dosyası şifrelenince başka bilgisayarda şifre doğru girilse bile açılmayacak bunu nasıl yapabilirim?

Yapamazsin, client taraftaki executable her zaman kirilir.

Koruma altina almak istedigin bolum sunucuda senin kontrolunde olmali.

Yapamazsin, Client taraftaki executable her zaman kirilir.

Koruma altina almak istedigin bolum sunucuda senin kontrolunde olmali.

Nasıl yani birisinden satın alığım uygulama kişiyi özel şifrelenip atılmıştı bana mesela başka arkadaşımla o uygulamayı ve şifreyi paylaşsam bile giremiyordu bunun gibi bir şey olsa bile yeterli benim için, veya onun kullandığı kodu öğrenmenin bir yolu var mı?

BitLocker ile şifreleyebilirsiniz.

BitLocker ile dediğim sonuca ulaşabilir miyim kendi yazılımım var ve bunu kişiye özel şifrelemem lazım pazarlıyacağım bir şey çünkü yayılmasını istemiyorum.

Anakarta veya başka bir bileşenle eşitlemiştir. Ama bu kırılamayacağı anlamına gelmiyor.

BitLocker ile dediğim sonuca ulaşabilir miyim kendi yazılımım var ve bunu kişiye özel şifrelemem lazım pazarlıyacağım bir şey çünkü yayılmasını istemiyorum.
BitLocker ile sadece şifrelersiniz. Aynı şifreyi istemediğiniz kişi girerse onda da kilit açılır. Eğer amacınız sadece verdiğiniz kişide açılmasıysa, anakarta eşitleyin. Eğer sonuç false dönerse kendini imha eder.
Fakat RE'nin önüne geçmeniz zor olacaktır. Salting ve obfuscating ile işleri zorlaştırabilirsiniz(geciktirebilirsiniz) sadece.

Hocam Discord kullanıyorsanız isminizi paylaşır mısınız daha detaylı anlatmak istiyorumda.

Hocam Discord kullanıyorsanız isminizi paylaşır mısınız daha detaylı anlatmak istiyorumda.
Üzgünüm. Özelden yardımlaşmak yasak. Eğer bir sorunuz varsa: bu konuyla ilgiliyse buraya değilse yeni konuya etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…