R radeonHD Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #1 Yukarıda sordum, fikirlerinizi ve nedenlerini beklemekteyim.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.298 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #2 Sizi kıskananlar hiçbir zaman sizden daha iyi değillerdir.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Dezavantajdır.
R radeonHD Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #4 Suppernugget1 dedi: Dezavantajdır. Genişletmek için tıkla... neden?
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #5 radeonHD dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Birisi sizi kıskanırsa sizinle bütün ilişkiyi keserse arkadaşız veya tanıdığınız biri kalmayabilir. Bunlar sadece benim düşüncem.
radeonHD dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Birisi sizi kıskanırsa sizinle bütün ilişkiyi keserse arkadaşız veya tanıdığınız biri kalmayabilir. Bunlar sadece benim düşüncem.
R radeonHD Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #6 Suppernugget1 dedi: Birisi sizi kıskanırsa sizinle bütün ilişkiyi keserse arkadaşız veya tanıdığınız biri kalmayabilir. Bunlar sadece benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... Bence kıskanılacak bir yanının olması seni bir nevi üstün gösteriyor. Bir konuda o yuzden yuzde 100 dezavantaj değil bence. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
Suppernugget1 dedi: Birisi sizi kıskanırsa sizinle bütün ilişkiyi keserse arkadaşız veya tanıdığınız biri kalmayabilir. Bunlar sadece benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... Bence kıskanılacak bir yanının olması seni bir nevi üstün gösteriyor. Bir konuda o yuzden yuzde 100 dezavantaj değil bence.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #7 radeonHD dedi: Bence kıskanılacak bir yanının olması seni bir nevi üstün gösteriyor bir konuda o yuzden yuzde 100 dezavantaj değil bence. Genişletmek için tıkla... %100 dezavantaj demedim zaten %55 dezavantaj ama duruma göre değişir.
radeonHD dedi: Bence kıskanılacak bir yanının olması seni bir nevi üstün gösteriyor bir konuda o yuzden yuzde 100 dezavantaj değil bence. Genişletmek için tıkla... %100 dezavantaj demedim zaten %55 dezavantaj ama duruma göre değişir.
R radeonHD Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Eylül 2023 #8 Suppernugget1 dedi: %100 dezavantaj demedim zaten %55 dezavantaj ama duruma göre değişir. Genişletmek için tıkla... mesela duruma göre değişir derken (canım sıkıldı sohbet etmek istiyorum sizi meşgul etmek istemem isterseniz cevap vermeyin)
Suppernugget1 dedi: %100 dezavantaj demedim zaten %55 dezavantaj ama duruma göre değişir. Genişletmek için tıkla... mesela duruma göre değişir derken (canım sıkıldı sohbet etmek istiyorum sizi meşgul etmek istemem isterseniz cevap vermeyin)
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 22 Eylül 2023 #9 radeonHD dedi: Yukarıda sordum, fikirlerinizi ve nedenlerini beklemekteyim. Genişletmek için tıkla... Birisi seni kıskanıyorsa senden daha kötüdür.
radeonHD dedi: Yukarıda sordum, fikirlerinizi ve nedenlerini beklemekteyim. Genişletmek için tıkla... Birisi seni kıskanıyorsa senden daha kötüdür.
Suppernugget1 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #10 radeonHD dedi: Mesela duruma göre değişir derken (canım sıkıldı sohbet etmek istiyorum sizi meşgul etmek istemem isterseniz cevap vermeyin) Genişletmek için tıkla... Bende isterdim ama uyucağım okul yüzünden bayağı yoruluyorum. Meşgul etmediniz hocam ne demek. İyi geceler.
radeonHD dedi: Mesela duruma göre değişir derken (canım sıkıldı sohbet etmek istiyorum sizi meşgul etmek istemem isterseniz cevap vermeyin) Genişletmek için tıkla... Bende isterdim ama uyucağım okul yüzünden bayağı yoruluyorum. Meşgul etmediniz hocam ne demek. İyi geceler.