Kışlık kombin önerisi

Kimisine cringe gelebilir ama One Piece izlediysen.
Üstüne Pull and Bear bu sweat altına da.
Mavi'den bu pantolon.
Benim en sevdiğim ikililerden birisi.

1758190886677.png

1758190893281.png

Kimisine cringe gelebilir ama One Piece izlediysen.
Üstüne Pull and Bear bu sweat altına da.
Mavi'den bu pantolon.
Benim en sevdiğim ikililerden birisi.

Eki Görüntüle 2575806

Eki Görüntüle 2575807
Şu tarz nasıl?

ilk attığın fena değil, hatta güzel bence. H&M Loose Fit Kapüşonlu Üst - Fiyatı, Yorumları bu rengini kendime bakabilirim hatta
2. attığın gerçekten çok kötü. Lufian tam bir keko markası benim gözümde. Lufian kıyafet alacaksan üstünde lufian olduğuna dair herhangi bir şey olmamalı yani bence.
3. normalde güzel ama senin boyun kısa bu yüzden bunun biraz daha dar olanlarına bakabilirsin.

ilk attığın fena değil, hatta güzel bence. H&M Loose Fit Kapüşonlu Üst - Fiyatı, Yorumları bu rengini kendime bakabilirim hatta
2. attığın gerçekten çok kötü. Lufian tam bir keko markası benim gözümde. Lufian kıyafet alacaksan üstünde lufian olduğuna dair herhangi bir şey olmamalı yani bence.
3. normalde güzel ama senin boyun kısa bu yüzden bunun biraz daha dar olanlarına bakabilirsin.
2.yi harbi bilerek sordum keko diyecekmisiniz diye bende gördüm çünkü baya kişide haklısınız.

3. Olanı aldım çok güzel ama bol biraz ama güzel S beden aldım

H&M nasıl bir marka ?

Saygı duyulmak ve yaşına göre giyinmek istiyorsan:

Bu bana etek olur

Hukuk bölümü starter pack.
Hocam şu üstte attığım flaw kumaş pantolonun altına gider mi bu beyaz modeli de var uzun modeli de var bilekli yani nasıl hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı