Kışlık mont önerisi

3 u 1 arada olanin ic katmanini cikarip istedigini giyebilirsin. Koltuk altinda havalandirma fermuarlari da varmis. Eger hosuna gitmediyse softshell montlara bakmani tavsiye ederim. Kalin degiller. Ceket gibiler ama sicak tutarlar. Askeri taktikal softshellere de bakabilirsin onlarin ceplerinde elini isitacak tarzda kumas kullaniyorlar.

Hocam 2 yıl biraz az değil mi sonuç olarak 2 yılda maksimum 6 ay giyersiniz?

Ben aliexpressten 6 7 sene once tactical softshell ceket/mont aldim. Yanlislikla camasir makinesine atmadan onceye kadar tamamen su gecirmezdi. Icinden kazak giyip ustune onu giyersen karli havada da giyiliyor, icinden kisa kollu ustune onu giyersen ve koltuk alti fermuarlari acarsan ilkbahar ve yazin da giyiliyor. Bu fiyata bulabilir misin bilmem ama dolap uygulamasina falan bakacaksan goretex urunler de tavsiye ederim.

Kaliteli, ne terletecek ne üşütücek, soğuk elimi cebine soktuğumda elimi daha çok soğutmak yerine ısıtacak mont tavsiyelerinizi bekliyorum. Kışlık ve uzun ömürlü.

Bütçe: 5k.

Ne tür bir mont istiyorsunuz sizi tam manasıyla soğuktan koruyacak mi yoksa dışarıda giymek için görüntüsü daha ön planda olan mı?

Ne tür bir mont istiyorsunuz sizi tam manasıyla soğuktan koruyacak mi yoksa dışarıda giymek için görüntüsü daha ön planda olan mı?

Hocam görüntüsü daha ön planda ama soğuktan da korusun.

Konu sahibi beni dinle ve al bunu

Siyah ve kamuflajlı olarak iki seçeneği var.

Aman aman pahalı montlar alma Kanada'da değilsin bu montu al + termal bir şey al paran cebinde kalsın.

İkimizde aynı şehirde yaşıyoruz İstanbul bu mont seni ne üşütür ne terletir o kadar diyeyim sana.

Buradaki arka cebe ince bir kazak atıyorsun baktın üşüyorsun giy bunu, Baktın üşümüyorsun kalsın burda kimsede fark etmez

İç cebi var çuval gibi bere, atkı, eldiven, maske, bunların hepsini birden koyamazsın fakat güzel katlarsan bir kaç tanesini koyarsın.

Sağ olun hocam dolap uygulamasını tercih etmiyorum çok fazla, riske girmeye değmez.

Çok sağ olun hocam uğraşmışsınız.

Deneyiminiz var mıdır?

Hocam -10 falan diyor?

Sağ olun hocam dolap uygulamasını tercih etmiyorum çok fazla, riske girmeye değmez.

Çok sağ olun hocam uğraşmışsınız.

Deneyiminiz var mıdır?
Deneyimim olmasa böyle emin konuşmam, En az 2 yıldır bu montu giyiyorum Ne yıpranma ne bir şey var.

Ben orta kalınlıkta kazak + bu montu giyiyorum üşüme olmuyor. Temizliği basit ıslak mendille silin yeterli.

AVVA Mont - Link atmamış olmam benim hatam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…