claswan
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 13700KF - Z690-A Rog Strix - TuF RTX 3080 Ti - 32 GB Ram - Kingston KC3000 2TB SSD - NZXT X73 - Phanteks P600S Matte White - EVGA GQ 750W -
- Meslek
- Aircraft Maintenance Technician
İstanbul'da genelde kış sert geçmiyor. Geçecek olsa bile CAT botum var zaten ancak hem rengi, hem şekli itibarıyla en ufak bir yağmurda bile giyilecek türden bir ayakkabı değil.
Servis ve araba olduğundan pek kışlık ayakkabı almamıştım hatta hiç yok denebilir. Ne tavsiye edersiniz? Amacım sadece servisten/araçtan inince ayak ıslanmasın ve sıcak tutsun vs. şimdilik Nike Air Force 1'leri giyiyorum ama eskitmekte istemiyorum ıslatıp.
Önceleri Amazon.de'den North Face outdoor ayakkabıları alıyordum mükemmellerdi ama yurt dışı olayı da yalan oldu artık
Servis ve araba olduğundan pek kışlık ayakkabı almamıştım hatta hiç yok denebilir. Ne tavsiye edersiniz? Amacım sadece servisten/araçtan inince ayak ıslanmasın ve sıcak tutsun vs. şimdilik Nike Air Force 1'leri giyiyorum ama eskitmekte istemiyorum ıslatıp.
Önceleri Amazon.de'den North Face outdoor ayakkabıları alıyordum mükemmellerdi ama yurt dışı olayı da yalan oldu artık
Son düzenleyen: Moderatör: