Kışlık spor tarz bot önerisi

Tam ikna oldum alacaktım ki attığınız ürünün yorumunda biri kalıbı dar ve sert demiş:') ben ısınamadım buna pek. Var mı başka bildiğiniz öneri?

Lumberjack markada hoşuma gidiyor iyide dediğim gibi denemek lazım herkesin yapısı farklı sonuçta ama Adidas taş gibi markadır)))

YDS sitesinden almıştım bir tane ve memnumun. Bütçenize göre sitesinden bakabilirsiniz.

Skechers aldım. İlgilenen herkese teşekkürler.

Kullanma fırsatı bulabildiniz mi? Rahatlığı, sıcak tutması vs. kısacası önerir misiniz?

Kullanma fırsatı bulabildiniz mi? Rahatlığı, sıcak tutması vs. kısacası önerir misiniz?
Skechersi babama aldım ama kendim de kullandığım marka. Başka bir rahatlık ayakkabı konusunda. Önerebilirim.

Yüksek bilek aldım daha 3 gün oluyor siyah modeli Adidas terrex anylander mi modeli 4.700 ilk gün de ön kısımda eve gelince çorbalar ıslakti dedim herhalde nem yaptı botu kontrol ettiğimde gerçekten ıslaklık yayılmış bir sekildeydi öyle suyun içerisine girmedi normal yağmurlu bir gün 4700'luk bir vasat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…