Kısmı part time iş çalışmak

Atill00

Hectopat
Merhaba. Haftanın 2 günü çalışabilecek yerler var mı? Daha doğrusu bunlar hangi firmalar mağazalar?
Lunaparklar vs sizden ricam hangi firmalar haftanın 2'ünü işe alıyorsa onların isimlerini öğrenmem.
Ve bu konuda verebileceğiniz tavsiyeler var mı?

Bizim ülkede sektör farketmeksizin torpil işler kardeşim. Varsa tanıdığın her sektörde o şekilde çalışabilirsin. Hakkımla gireyim dersen bazıları sigortasız o şekilde çalıştırma yoluna gidebilirler(kafe,restaurant,sanayi,inşaat vb.) ki önerilmez.

Haftada 2 gün çalışmak istiyorsan günde minimum 10 saat çalışman gerekir. Bunun dışında hiçbir sigortalı çalıştırmak. Aklınızda bulunsun.

Bizim ülkede sektör farketmeksizin torpil işler kardeşim. Varsa tanıdığın her sektörde o şekilde çalışabilirsin. Hakkımla gireyim dersen bazıları sigortasız o şekilde çalıştırma yoluna gidebilirler(kafe,restaurant,sanayi,inşaat vb.) ki önerilmez.

Decathlon part-time eleman alıyor bunun dışında üniversite yemekhaneleri ve öğrenci işlerinde de part-time eleman alınır.

LC Waikiki kısmi eleman alıyor. Haftada 2 gün gidiyorsun. Çok çalıştım öyle.
değerli cevaplarınız için teşekkür ederim birçok ilçeye gittim lcw defacto başvurdum çoğu part time ve lcw kısmi alıyor
yaklaşık 1 gün lcw kısmi girdim anında depoya aldılar ve bana sadece 1 gün burdasın dediler akşam artık hep depoda olacağımı yazdılar
sadece bunu söylemek için beni 30 gün beklettiler

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim birçok ilçeye gittim LCW DeFacto başvurdum çoğu part time ve LCW kısmı alıyor.
Yaklaşık 1 gün LCW kısmı girdim anında depoya aldılar ve bana sadece 1 gün buradasın dediler akşam artık hep depoda olacağımı yazdılar.
Sadece bunu söylemek için beni 30 gün beklettiler.

Hocam ben de haftada 2 gün çalışmak istiyorum iş bulabildin mi?

Hocam 2 kez arayla Burger King ve popeyes gittim görüştüm tamam dedi lazım olunca cagiricam dedi 1,2 ay arası oldu kimse aramadı bu süre de LC Waikiki başvurdum DeFacto başvurdum maalesef aramadılar.

Ek olarak, buluduğunuz yer de olabilir bu gidin görüşün size saat verirler gelin görüşelim diye görüşürsünuz umarım hayırlısı olur sizin için

Hocam 2 kez arayla Burger King ve popeyes gittim görüştüm tamam dedi lazım olunca cagiricam dedi 1,2 ay arası oldu kimse aramadı bu süre de LC Waikiki başvurdum DeFacto başvurdum maalesef aramadılar.

Ek olarak, buluduğunuz yer de olabilir bu gidin görüşün size saat verirler gelin görüşelim diye görüşürsünuz umarım hayırlısı olur sizin için

İşe başlamadınız mı yani İstanbul Avrupa yakasındayım ben de LCW DeFacto başvurdum fakat kimse tınlamadı haftada 2 gün çalışmak istediğim için.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı