kratmat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Ideapad 3 15IML05 - 8 GB RAM - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX130 Cinsiyet Erkek Meslek Hoca 10 Eylül 2022 #11 450909 dedi: Ataş ve kağıt kullan. Sürprizbozan: Ataş Eki Görüntüle 1513599 Genişletmek için tıkla... 443595 dedi: Ataş veya zımba kullanılablir. Ben şahsen zımba kullanmayı daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ataş çok mantıklı bir fikirmiş. Bunu yeni öğreniyorum. Teşekkürler. tii dedi: Kitap kapağını güzel bir şekilde söküp kitabın sayfalarının tutturuluş şekline göre ek sayfa yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da güzel bir fikir ancak sanırım benim uğraşacağım türden değil. Yine de teşekkür ederim.
450909 dedi: Ataş ve kağıt kullan. Sürprizbozan: Ataş Eki Görüntüle 1513599 Genişletmek için tıkla... 443595 dedi: Ataş veya zımba kullanılablir. Ben şahsen zımba kullanmayı daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ataş çok mantıklı bir fikirmiş. Bunu yeni öğreniyorum. Teşekkürler. tii dedi: Kitap kapağını güzel bir şekilde söküp kitabın sayfalarının tutturuluş şekline göre ek sayfa yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu da güzel bir fikir ancak sanırım benim uğraşacağım türden değil. Yine de teşekkür ederim.