Kitap alıp satmak

buraaakx.0

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'da Prime aboneliğim olduğu için bir kitap 5.85 TL aklıma bir fikir geldi ve Trendyol'dan da aynı kitabın fiyatına baktım en düşük fiyat 12 TL idi. Bende 5.85 TL'ye alıp 10 liraya satsam nasıl olur karım az olur ama hiç yoktan iyidir.

Amazon Prime olduğu için kargo ücretsiz ve 10 tane üstü alımlarda da %5 indirim oluyor yani tanesi 5 TL gibi bir fiyata gelecek fikirlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim alacak peki? Fiziksel olarak satman gerekir. Çünkü kargo gibi bir şey yapamazsın. Aldığın tüm kitaplar elinde kalır muhtemelen.

Hayır örneğin Trendyol satıcı hesabı açıp satacağım çünkü ürün elime geldiğinde paketi açmayacağım bile. Zaten e ticaret böyle işlemiyor mu? Tedarikçi siteden alıp başka sitede satışa koyma.

Belki kitap kurdu tanıdıklara falan satarsın onun harici müşterin pek olmaz, alacağın kâra da değmez.

Ben Amazon üzerinden alıp Trendyol, GittiGidiyor, N11 gibi sitelerde satmayı düşünüyorum çünkü bu ürün bana 5 TL gibi bir fiyata gelecek ve 10 TL'ye satacağım kargo ücreti olmayacak.

Hayır örneğin Trendyol satıcı hesabı açıp satacağım çünkü ürün elime geldiğinde paketi açmayacağım bile. Zaten e ticaret böyle işlemiyor mu? Tedarikçi siteden alıp başka sitede satışa koyma.
Kargoyu eklediğinde zarar edersin.

1647192746628.png

Arkadaşlar Amazon'da Prime aboneliğim olduğu için bir kitap 5.85 TL aklıma bir fikir geldi ve Trendyol'dan da aynı kitabın fiyatına baktım en düşük fiyat 12 TL idi. Bende 5.85 TL'ye alıp 10 liraya satsam nasıl olur karım az olur ama hiç yoktan iyidir.

Amazon Prime olduğu için kargo ücretsiz ve 10 tane üstü alımlarda da %5 indirim oluyor yani tanesi 5 TL gibi bir fiyata gelecek fikirlerinize açığım.

Kargo ücreti planını bozabilir. Haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı