Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Yaklaşık 200 sayfalık bir hikaye kitabı yazdım. Çok değil şöyle 10-15 tane bastırmak istiyorum. Nasıl bastırabilirim?
Yaklaşık 200 sayfalık bir hikaye kitabı yazdım. Çok değil şöyle 10-15 tane bastırmak istiyorum. Nasıl bastırabilirim?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.853 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #2 Silinen üye dedi: Yaklaşık 200 sayfalık bir hikaye kitabı yazdım. Çok değil şöyle 10-15 tane bastırmak istiyorum. Nasıl bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle kolay değil maalesef, önce gidip basımevinde kitabı okutmalısınız. Onun onaylama ve basıma geçme süresi var ki muhtemelen onaylanmaz bile.
Silinen üye dedi: Yaklaşık 200 sayfalık bir hikaye kitabı yazdım. Çok değil şöyle 10-15 tane bastırmak istiyorum. Nasıl bastırabilirim? Genişletmek için tıkla... Öyle kolay değil maalesef, önce gidip basımevinde kitabı okutmalısınız. Onun onaylama ve basıma geçme süresi var ki muhtemelen onaylanmaz bile.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 18 Ocak 2024 #3 Doktora tezini kitap olarak yayınlayanlarin yaptırdığı yerler oluyor. Internette site bile hazirlayanlari var. Yüklüyorsunuz, basıp kargoluyorlar. Kabaca fiyat da biçiyor.
Doktora tezini kitap olarak yayınlayanlarin yaptırdığı yerler oluyor. Internette site bile hazirlayanlari var. Yüklüyorsunuz, basıp kargoluyorlar. Kabaca fiyat da biçiyor.