Kitap ile C# öğrenilebilir mi?

Hmm bende sürüm konusunda şüphe etmiştim. O zaman YouTube Ve Udemy daha mantıklı. Bu arada 200-300 TL civarı C# kursu var mı bildiğiniz?

200-300 TL civarı udemy kursu var mı c# için. Yada dediğiniz gibi youtubeden bakayım
Hmm bende sürüm konusunda şüphe etmiştim. O zaman YouTube Ve Udemy daha mantıklı. Bu arada 200-300 TL civarı C# kursu var mı bildiğiniz?
Şahsen fikrim paralı kaynaklara gerek olmadığı. Youtube'dan serielr takip edin. W3Schools'un uygulamalı kaynakları var, bir kısmı öğrenince size onu yazdırıyor, onları tamamlayın. Sonuçta dil aynı dil, araçlar aynı araçlar. Paralı kaynakların ücretsizlere göre farklı verebilecekleri sihirli bir şey yok.

200-300 TL civarı udemy kursu var mı c# için. Yada dediğiniz gibi youtubeden bakayım
Var. Birsürü aldım tabi hevesim gidince bakmadım daha yüzlerine. Youtube'dan daha iyi ama. 800 liralık bir kurs almıştım ben 3 yıl önce. Şuan daha fazladır ama iyi anlatıyordu.

200-300 TL civarı C# kursu var mı bildiğiniz?
Anlaşılan kitapla olmiycak

Var. Birsürü aldım tabi hevesim gidince bakmadım daha yüzlerine. Youtube'dan daha iyi ama. 800 liralık bir kurs almıştım ben 3 yıl önce. Şuan daha fazladır ama iyi anlatıyordu.
Ona da bütçem yetmiyor ya

Ben C#'ı bu kanal sayesinde öğrendim.
Kitap şu an için gerekli değil daha çok el kitabı olarak kullanabilirsiniz ilerleyen dönemlerde.

C#'ı detaylı ve güzel bir şekilde öğrenmek istiyorsan YouTube'de Gençay Yıldız kanalına bakmanı tavsiye ederim. Ama programlama dilinden önce algoritmanın mantığını öğrenmeni öneririm.
Algoritmayı nasıl öğreneceğimi bilmiyorum

Tamam çok sağolun. Ama ilk algoritmadan başla diyorlar. Algoritmayı nasıl öğreneceğim.

Ben C#'ı bu kanal sayesinde öğrendim.
Kitap şu an için gerekli değil daha çok el kitabı olarak kullanabilirsiniz ilerleyen dönemlerde.
Peki algoritmayı nasıl öğreneceğim?

Ona da bütçem yetmiyor ya
Kanka yaz oldu bir işe gir çalış1 ay gibi süre. Sistemini de yenilersin kursu da alırsın.

Ancak mesela sen de benim gibi olursan boşa almış olacaksın. Bendeki heves gitti. İş bulamıyor millet. Bende iş bulamayacağım korkusu ile artık çalışmayı bıraktım. Cidden bu arada tanıdığım 5-10 kişi var yazılımcı ama iş bulamayan.
Aklın varsa elektriğe git. Aklın varsa demeyim de elektriğe gidersen çok daha iyi olur yol yakınken dön yani.

Düzeltme: Hevesini almak istemem tabii ki. Abi tavsiyesi veriyorum. Eski halimi hatırlattın.

Zaten yaşım küçük 16 yaşındayım. Sadece temelim olsun diye dedim. Elektrik elektronik de ilgi alanım aslında.

Yazılım temel olarak dokümantasyondan öğrenilir aslında fakat hiç temeliniz yoksa videolar ilk başta size belirli şeyleri kavratır doküman okuyup anlamanız daha kolay hale gelir. Dil öğrenmek kolay tarafı algoritma öğrenmek daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…