Kitap ile C# öğrenilebilir mi?

Zaten yaşım küçük 16 yaşındayım. Sadece temelim olsun diye dedim. Elektrik elektronik de ilgi alanım aslında.
İlgin varsa cidden o dala yönel. Yazılımcılıkta iş var hevesini asla almak istemem yanlış anlama.
İş var'dan kastım, sana 20k para veren işler var. Hani yurtdışında sana aylık 100k veren yerler varken TR'de yazılım işi çöp. Zaten o 20k'lık işi bulabilirsen.
TR'den yurtdışına çalışayım mı diyorsun bk çalışırsın Ona da çözüm buldular. Paypalı kapattılar. Binlerce genç yarı yolda kaldı. İşte klasik tr. Senin suçun yok,kimsenin. Bu ülkeyi yönetenlerde var.

200-300 TL civarı C# kursu var mı bildiğiniz?
Anlaşılan kitapla olmiycak
Başlangıç için bence Youtube'da herhangi bir kanaldan başlanabilir. Önemli olan başlangıçta senin öğreneceğin dili tanıman. Dili tanıdıkça hocaların anlatımına göre kendine uygun olanı seçebilirsin. Burada isim versek sana uymayabilir bu yüzden en iyisi senin araştırıp bulman olur.

Şuan temel atsam yazılıma sonra o bölümü okumam kolaylaşır ilerde zorluk çekmem. Bölümü okuduktan sonra yurtdışına gidip özel bir şirkette çalışırım diye düşünüyorum

algoritma dediği şey de bu yani . tıkla algoritma .
Anladım. Ama bence algoritmayı, yazılım öğrenirken de yavaş yavaş geliştiririm. Her kata yaptığımda. Kod yazdığımda algoritma mantığı da gelişir?

algoritma dediği şey de bu yani . tıkla algoritma .
Alakası yok, iyi bir yazılımcı olmak istiyorsa algoritma yapılarını ve algoritmaları bilmesi gerekir.
Sizin verdiğiniz şey yalnızca teorik açıklaması. Size okulda öğretecekleri şeyler bundan çok daha fazlası, en basit örnek olarak bunlar öğretiliyor.

Şuan temel atsam yazılıma sonra o bölümü okumam kolaylaşır ilerde zorluk çekmem. Bölümü okuduktan sonra yurtdışına gidip özel bir şirkette çalışırım diye düşünüyorum
Yurtdışına çıkarsan yazılım iyidir kanka. Sadece türkiyede çalışma yeterli.

Kitap ile API ogrenemezsin eski oldugundan ama yaklasimlari ve dogru pratikleri ogrenmek icin en iyi araclardan birisi.

Ayrica programlama dili algoritma ile birlikte ogrenilmez, algoritma ogrenilirken cephede savas vermeyecegin ve tercihen pseuocode a benzeyen bir dil kullanirsin.

Dilin kendisini bilmek mesele degil, neyi nerede kullanacagini bilmek mesele.

Doğrudan Microsoft Learn üzerinden C# dokümanlarını okumanızı öneririm. Başlangıçta video izleyebilirsiniz tabii ama videolarda dokümanlarda olan bir çok şey anlatılmıyor. Algoritma mantığını bilmiyor iseniz LeetCode, HackerRank gibi sitelerle alıştırma yapa yapa öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…