E esinnaz Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 4 26 Mart 2018 #1 Kitap önerisi vermek için öncelikle kişinin hangi tür kitaplar sevdiğini bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ama size bir kaç kitap vereceğim mutlaka birini severek okuyacaksınız. Hayvan Çiftliği George Orwell Kürk Mantolu Madonna Sabahattin Ali Sırça Köşk Sabahattin Ali
Kitap önerisi vermek için öncelikle kişinin hangi tür kitaplar sevdiğini bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ama size bir kaç kitap vereceğim mutlaka birini severek okuyacaksınız. Hayvan Çiftliği George Orwell Kürk Mantolu Madonna Sabahattin Ali Sırça Köşk Sabahattin Ali
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 26 Mart 2018 #2 Vatandas Abuzer sanirim okudugum kitaplarin arasindan en sürükleyici ve trajikomik olan bir kitap. Tavsiye ederim.
Vatandas Abuzer sanirim okudugum kitaplarin arasindan en sürükleyici ve trajikomik olan bir kitap. Tavsiye ederim.
E esinnaz Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 4 26 Mart 2018 #3 Okumaya değer o halde en kısa sürede satın alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2018
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.649 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #4 Dan Brown serisi kitaplar benim en hızlı ve zevkle okuduğum kitaplardır açıkçası.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Nisan 2018 #5 Şu aralar bunu okuyorum, efsane: Superintelligence: Paths, Dangers, Strategies
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 2 Nisan 2018 #6 Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu sitesinde aşağı kısımda ''Acaba ne okusam?'' kısmı var, orada yer alan çeşitli listelerden bir kitabı okuyabilirsiniz. Havasına dayanabilecekseniz Eylül - Mehmed Rauf | kitapyurdu.com Türk Edebiyatı'nda da güzel eserler var ama bu bir ilk olduğu için kusuru çok. Monte Kristo Kontu'nu okumadan ölmeyin. En kalın olanını bulun, İthaki Yayınları'nınkini diyorum. Yaklaşık 1000 sayfa.
Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu sitesinde aşağı kısımda ''Acaba ne okusam?'' kısmı var, orada yer alan çeşitli listelerden bir kitabı okuyabilirsiniz. Havasına dayanabilecekseniz Eylül - Mehmed Rauf | kitapyurdu.com Türk Edebiyatı'nda da güzel eserler var ama bu bir ilk olduğu için kusuru çok. Monte Kristo Kontu'nu okumadan ölmeyin. En kalın olanını bulun, İthaki Yayınları'nınkini diyorum. Yaklaşık 1000 sayfa.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 899 Çözümler 4 2 Nisan 2018 #7 Kitaplar hakkında bilgi verseydiniz daha iyi olurdu. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. Hayvan Çiftliği harikadır.
Kitaplar hakkında bilgi verseydiniz daha iyi olurdu. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. Hayvan Çiftliği harikadır.