Kitap önerisi

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Okuma alışkanlığı olmayan birisiyim. 3 yıl önce okulda Sherlock Holmes serisinin 4 tane kitabını okumuştum. Dün Sherlock Holmes tüm hikayeler tek cilt diye bir kitap aldım fakat kitabın belki de 300 sayfasına yakınını okumuşum. Hevesim kaçtı açıkçası başka bir seriye yönelmek istiyorum. Piyasada tanıdığınız kitapların %99'unu okumadım yani Harry Potter olsun george orwell kitapları olsun hiçbirini okumadım önerirseniz dikkate alırım ve sevinirim. Harry Potter ve Game of Thrones'un TV film/dizilerini izledim ve beğendim. Özellikle Game of Thrones üzerine bir kitap okumak istedim fakat açıkçası çok pahalı geldi. Bu kitapları ucuza getirip normal PDF gibi Online okuyabileceğimiz uygun bir yöntem var mı?

Kadınlar Ülkesini okuyabilirsiniz, kitap fena değil. İlginizi çekecektir, Amazon'da 20-25 TL arası fiyatı vardı.

Korku türü seviyorsan, H.P Lovecraft'ın hikayelerini öneririm. Durum hikayesine ilgiliysen de Sait Faik'in hikayelerine bakabilirsin.

1984 ü oku. Ayrıca denemeler ve yüzbaşının kızı.

Polisiye, gizem, fantastik bu türleri severim. Polisyede zaten dediğim gibi Sherlock var okuduğum, fantastik olarak da okumak istediğim Game of Thrones serisi var. Bunlar dışında bu kategorilerden önerebilir misiniz?

Abi saftrik kitabının sayfası az ama sarıyoooo.

Hiç birşey kazandırmadığını kanıtlayabilirim. Sana birşey katmayan kitap boşa zamam harcatır.
Bazı şeyler daha iyi vakit geçirmek için de okunabilir. Her zaman bu şekilde kitap, film gibi aktiviteler yapılmaz. Bazen de eğlence, rahatlama lazım olabilir. Ayrıca bu tür kitaplar yeni okumaya başlayanlar için iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…