Kitap önerisi

Yasinum

Femtopat
Daha fazla  
Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz?

Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz?

Fahrenheit 451 ve 1984 kitaplarını okuyabilirsiniz distopik bir dünyada geçen kitaplar çok güzel oluyor tabii bu türü seviyorsanız

Güzel öneriler, yanına Metro serisini de ekleyebilirsin. 2033 ve 2035 harika kitaplar, 2034'ün ana hikaye bağlantıları var lakin Artyomka'nın hikayesi anlatılmıyor. O da okunabilir yine, fena değildir.

Hocam bende yeni yeni kitap okumaya başladım en sevdiğim şu 2 eseri kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Albert camus yabancı ve franz kafka dönüşüm.

Harry Potter serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…