Yasinum Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz?
Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz?
WhenEyeRise Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Çözümler 5 Yer Ankara 5 Ekim 2023 #2 İki şehrin hikayesi.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Fareler ve İnsanlar, Hayvan Çiftliği, Stefan Zweig kitapları, Doğu'nun Limanları, Semerkant, Fahrenheit 451.
Fareler ve İnsanlar, Hayvan Çiftliği, Stefan Zweig kitapları, Doğu'nun Limanları, Semerkant, Fahrenheit 451.
Yasinum Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #4 WhenEyeRise dedi: İki şehrin hikayesi. Genişletmek için tıkla... Sağol bir bakayım Changing Star dedi: Fareler ve İnsanlar, Hayvan Çiftliği, Stefan Zweig kitapları. Genişletmek için tıkla... Bakıcam sağol
WhenEyeRise dedi: İki şehrin hikayesi. Genişletmek için tıkla... Sağol bir bakayım Changing Star dedi: Fareler ve İnsanlar, Hayvan Çiftliği, Stefan Zweig kitapları. Genişletmek için tıkla... Bakıcam sağol
byuysa Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 317 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun İlkadım Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi Stajyeri 5 Ekim 2023 #5 Yasinum dedi: Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fahrenheit 451 ve 1984 kitaplarını okuyabilirsiniz distopik bir dünyada geçen kitaplar çok güzel oluyor tabii bu türü seviyorsanız
Yasinum dedi: Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fahrenheit 451 ve 1984 kitaplarını okuyabilirsiniz distopik bir dünyada geçen kitaplar çok güzel oluyor tabii bu türü seviyorsanız
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.575 Çözümler 54 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #6 Güzel öneriler, yanına Metro serisini de ekleyebilirsin. 2033 ve 2035 harika kitaplar, 2034'ün ana hikaye bağlantıları var lakin Artyomka'nın hikayesi anlatılmıyor. O da okunabilir yine, fena değildir.
Güzel öneriler, yanına Metro serisini de ekleyebilirsin. 2033 ve 2035 harika kitaplar, 2034'ün ana hikaye bağlantıları var lakin Artyomka'nın hikayesi anlatılmıyor. O da okunabilir yine, fena değildir.
harunbhey İstanbul Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #7 İrade terbiyesi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
rexty Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #8 Yasinum dedi: Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni yeni kitap okumaya başladım en sevdiğim şu 2 eseri kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Albert camus yabancı ve franz kafka dönüşüm.
Yasinum dedi: Yıllardır kitap okumuyorum. Kitap okumaya başlamak istiyorum. Bana bir 10. sınıf düzeyinde çok zorlamayacak bir kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni yeni kitap okumaya başladım en sevdiğim şu 2 eseri kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Albert camus yabancı ve franz kafka dönüşüm.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 745 Makaleler 14 Çözümler 2 5 Ekim 2023 #9 Kendime Düşünceler Marcus Aurelius tarafından yazılan bir kitap kendini geliştirmen için faydalı olabilir tavsiye ederim.
Kendime Düşünceler Marcus Aurelius tarafından yazılan bir kitap kendini geliştirmen için faydalı olabilir tavsiye ederim.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.327 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #10 Harry Potter serisi.