tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 22 Aralık 2023 #1 Roman tahlil metoduna göre bir kitap özetleme görevim var, kitabı şu an okuyorum ama en son tekrar bakmak için detaylı şekilde özetleyen bir yapay zeka arıyorum. Sizlerin bildiği var mı? Detaylı olması benim için önemli.
Roman tahlil metoduna göre bir kitap özetleme görevim var, kitabı şu an okuyorum ama en son tekrar bakmak için detaylı şekilde özetleyen bir yapay zeka arıyorum. Sizlerin bildiği var mı? Detaylı olması benim için önemli.
L LongShort Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 22 Aralık 2023 #2 Roman 100 sayfa ise askyourpdf sitesi ücretsiz. Daha fazlaysa 20 dolar ödemek gerek.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #3 ChatGPT deneyebilirsin. Ne kadar iyi özetler bilemem.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Paul Walker dedi: ChatGPT deneyebilirsin. Ne kadar iyi özetler bilemem. Genişletmek için tıkla... ChatGPT yapmıyor diye biliyorum. Geçen Türkiye Cumhuriyeti İletişim Yayınları 5 ansiklopedisini özetler misin dedim. Kitaplara erişimim yok dedi.
Paul Walker dedi: ChatGPT deneyebilirsin. Ne kadar iyi özetler bilemem. Genişletmek için tıkla... ChatGPT yapmıyor diye biliyorum. Geçen Türkiye Cumhuriyeti İletişim Yayınları 5 ansiklopedisini özetler misin dedim. Kitaplara erişimim yok dedi.