Kitap okumak iyi bir şey mi?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar. Ben en son ilköğretim yıllarımda bol bol kitap okuyordum. Evimde Sherlock Holmes, Mesut Ozil, Beyaz Diş vs. kitaplar var. Okumak bana ne yarar sağlar?

Tabii ki evet. Artık bilgi almak için biraz eski bir yol olsa bile soru çözerken çok yardımı dokunur. Daha hızlı okursun. En azından kelime dağarcığın gelişir yani.
Technopat'tan olmasın o

Son düzenleme:
Okudugun seye gore degisir katkisi.
Sacma sapan astroloji kitabi okursan, kova burcunun sevdigi yemekleri falan okursan hic bir katkisi olmaz.

Oteki turlu genel kultur seviyen artar, olaylara bakis acin degisir. Daha once dusunmedigin seyleri dusunmeni saglar. Kelime hazinen genisler. Seninle benzer okuma aliskanliklari olanlarla yaptigin sohbetler koyulasir.

Okuma bilgiye erisimin en hizli yontemidir. Insanlarin konusma hizi, normal bir insanin okuma hizindan cok daha dusuk oldugu icin, 2 saatlik bir televizyon programinda anlatilan konuyu 15 dakikalik okumayla anlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…