nullhedge Kilopat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 PDF'ten okumak yapmak ve kalemle notlar almak için taşıması kolay ağır olmayan tablet arıyorum ne önerirsiniz?
PDF'ten okumak yapmak ve kalemle notlar almak için taşıması kolay ağır olmayan tablet arıyorum ne önerirsiniz?
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 8 Eylül 2023 #2 E-Kitap okuyucu düşünür müsünüz bütçeniz varsa?
Landero Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Hocam bence fiyat performans olarak lenovo ya da samsung modellerine yönelebilirsiniz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 8 Eylül 2023 #4 nullhedge dedi: PDF'ten okumak yapmak ve kalemle notlar almak için taşıması kolay ağır olmayan tablet arıyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bol okuma yapacaksan e kitap okuyucu tavsiye ederim. Normal tablet çok göz yorar. Kalemli tablet istiyorsan uygun fiyatlı Samsung Tab S7 FE olabilir.
nullhedge dedi: PDF'ten okumak yapmak ve kalemle notlar almak için taşıması kolay ağır olmayan tablet arıyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bol okuma yapacaksan e kitap okuyucu tavsiye ederim. Normal tablet çok göz yorar. Kalemli tablet istiyorsan uygun fiyatlı Samsung Tab S7 FE olabilir.
nullhedge Kilopat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Berkay4154 dedi: E-Kitap okuyucu düşünür müsünüz bütçeniz varsa? Genişletmek için tıkla... 10 yıldır kullandığım e-kitap okuyucum var o teknoloji nerdeyse hiç ilerlemedi bana daha işlevsel bir şey lazım.
Berkay4154 dedi: E-Kitap okuyucu düşünür müsünüz bütçeniz varsa? Genişletmek için tıkla... 10 yıldır kullandığım e-kitap okuyucum var o teknoloji nerdeyse hiç ilerlemedi bana daha işlevsel bir şey lazım.