Kitap okumak yoruyor

xgravity

Centipat
Arkadaşlar merhaba.

Kitap okumak istiyorum ama okuyunca sanki yazıyı takip etmiyorum da yazılar gözümün önünden geçiyor gibi oluyor, bir şey anlayamıyorum. Bu duyguyu ve olayı nasıl anlatırım bilmiyorum ama şöyle anlatayım, rüya görürsün ama gerçek dünyadan sesleri de duyarsın ve odağın sesler olur ve rüyadan bir şey anlamazsın. Öyle bir his.

Bu durumun önüne geçmek için önerilerinize açığım. Çünkü kitap okumak da film gibi, oyun oynamak gibi güzel bir şey.

Arkadaşlar merhaba.

Kitap okumak istiyorum ama okuyunca sanki yazıyı takip etmiyorum da yazılar gözümün önünden geçiyor gibi oluyor, bir şey anlayamıyorum. Bu duyguyu ve olayı nasıl anlatırım bilmiyorum ama şöyle anlatayım, rüya görürsün ama gerçek dünyadan sesleri de duyarsın ve odağın sesler olur ve rüyadan bir şey anlamazsın. Öyle bir his.

Bu durumun önüne geçmek için önerilerinize açığım. Çünkü kitap okumak da film gibi, oyun oynamak gibi güzel bir şey.
Kitap okumayı bu yüzden sevmem, sıkıcıdır ve elime kitap alsam (çok nadir de olsa) max 2 dk bakar kapatırım.
Ama eğer ciddili okumak istiyorsan ilgini çekecek kitap oku. Mesela arabalara mı ilgin var arabalar hakkında kitap oku falan.

Felsefeye girin, illa kitap okumanıza gerek yok. Kitaplarda ilginizi çeken diğer konular için de geçerli. Araştırmalar bana da her zaman kitaplardan daha bilgilendirici ve keyifli geliyor.

Arkadaşlar merhaba.

Ben kitap sarmıyor diye mangalara başlamıstım zamanında daha iyi bence.

Ben kitap sarmıyor diye mangalara başlamıstım zamanında daha iyi bence.
Ben de okudum bir kaç tane manga. Sarıyor, film izler gibi aynı.

Kitap okumayı bu yüzden sevmem, sıkıcıdır ve elime kitap alsam (çok nadir de olsa) max 2 dk bakar kapatırım.
Ama eğer ciddili okumak istiyorsan ilgini çekecek kitap oku. Mesela arabalara mı ilgin var arabalar hakkında kitap oku falan.
Ben okuyorum bayağı, alışkanlık olmuş bende fakat anlamıyorum :D. Yani iç içe giriyor her şey.

Ben okuyorum bayağı, alışkanlık olmuş bende fakat anlamıyorum :D. Yani iç içe giriyor her şey.

Ben de okudum birkaç tane manga. Sarıyor, film izler gibi aynı.

Bence vagabond okuyun hocam sarar sizi.

Akıcı kitaplar okuyun. Betimlemeler az, konuşmalar bol olsun. Wattpad yazarı diye dalga geçerler ama Beyza Alkoç çok akıcı yazan biridir, Karantina serisini öneririm.
Profesyonel olarak Ahmet Ümit, polisiye yazarıdır ve akıcı yazar. Beyoğlu Rapsodisini okumanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı