Kitap okuyamıyorum

Makaleler
11
Kelime haznemi geliştirmek için kitap okumak istiyorum ama ne kadar zinde olursam olayım ister 30 yıl uyumuşum olayım kitap okurken uykum geliyor. Bunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kelime haznemi geliştirmek için kitap okumak istiyorum ama ne kadar zinde olursam olayım ister 30 yıl uyumuşum olayım kitap okurken uykum geliyor. Bunu nasıl çözerim?
Yatarak okursan uykun gelir. Buna pek çözüm yok. Masada okumayı dene. Bana da oluyor o.

Ne tür kitapları seviyorsun? Elbet bir kitabı okurken sıkılmaman lazım. Gerilim kitabı olarak Erebos'u tavsiye edebilirim.
Hocam kişiden kişiye değişebilir ama ben Harry Potter'ı bile (En sevdiğim ve zevk alarak okuduğum kitaplardan birisidir kendisi) yatarak okursam uykum geliyor.

Kitap okurken sikiliyorum diyen, kendi tarzinda kitap bulamamistir. Once nasil film ve diziler sevdigini belirle ona gore kitap satin al.

Masaya geçip ciddi bir şekilde okumayı dene. Kitap okurken rahat olmaman lazım. Ama okuyamamanın farklı sebepleri de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…