Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Ağustos 2022 #11 Agah gibi dedi: Satmak zorunda hissediyorsanız ölü fiyatlarına da verip sürümden kazanabilirsiniz. Zorunda değilseniz öyle bırakın her malın alıcısı vardır derler. Genişletmek için tıkla... Amacım elden çıkması acelesi var mı yok. Sıfır ürün fiyatından ve ikinci el olduğu için pahalı satmadığım sürece bekleme sürem artar o kadar.
Agah gibi dedi: Satmak zorunda hissediyorsanız ölü fiyatlarına da verip sürümden kazanabilirsiniz. Zorunda değilseniz öyle bırakın her malın alıcısı vardır derler. Genişletmek için tıkla... Amacım elden çıkması acelesi var mı yok. Sıfır ürün fiyatından ve ikinci el olduğu için pahalı satmadığım sürece bekleme sürem artar o kadar.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 30 19 Ağustos 2022 #12 Yeniçocuk dedi: Amacım elden çıkması acelesi var mı yok. Sıfır ürün fiyatından ve ikinci el olduğu için pahalı satmadığım sürece bekleme sürem artar o kadar. Genişletmek için tıkla... Daha fazla düşürmem diyorsanız beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Hayırlı satışlar
Yeniçocuk dedi: Amacım elden çıkması acelesi var mı yok. Sıfır ürün fiyatından ve ikinci el olduğu için pahalı satmadığım sürece bekleme sürem artar o kadar. Genişletmek için tıkla... Daha fazla düşürmem diyorsanız beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Hayırlı satışlar
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Ağustos 2022 #13 Agah gibi dedi: Daha fazla düşürmem diyorsanız beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla... Hocam 5-10 TL kâr etmek istiyorum çünkü. Kitaplar sağlam olduğu için değerini öldürmek istemiyorum. Malum test kitapları pahalı fazla hasarlı olmadığı ve uygun fiyat olduğu için 2.el olan ürüne biraz mecbur gidiliyor. sağ olun teşekkürler.
Agah gibi dedi: Daha fazla düşürmem diyorsanız beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor. Hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla... Hocam 5-10 TL kâr etmek istiyorum çünkü. Kitaplar sağlam olduğu için değerini öldürmek istemiyorum. Malum test kitapları pahalı fazla hasarlı olmadığı ve uygun fiyat olduğu için 2.el olan ürüne biraz mecbur gidiliyor. sağ olun teşekkürler.
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 19 Ağustos 2022 #14 Yeniçocuk dedi: 2018-2020 basımlı. Matematik, kimya dersleri. Hesap konusunda sorun yok cidden kitapları günümüz fiyatına göre bilerek düşük satıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet söylemek istediğinizi anladım ama benim vurguladığım şey basım yılı. Basım yılı güncel olmayınca öğrenciler almaktan çekiniyorlar açıkçası.
Yeniçocuk dedi: 2018-2020 basımlı. Matematik, kimya dersleri. Hesap konusunda sorun yok cidden kitapları günümüz fiyatına göre bilerek düşük satıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet söylemek istediğinizi anladım ama benim vurguladığım şey basım yılı. Basım yılı güncel olmayınca öğrenciler almaktan çekiniyorlar açıkçası.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Ağustos 2022 #15 wontagadra dedi: Evet söylemek istediğinizi anladım ama benim vurguladığım şey basım yılı. Basım yılı güncel olmayınca öğrenciler almaktan çekiniyorlar açıkçası. Genişletmek için tıkla... Orası da öyle tabii ona diyecek bir şeyim yok. Malum güncel baskı daha iyidir.
wontagadra dedi: Evet söylemek istediğinizi anladım ama benim vurguladığım şey basım yılı. Basım yılı güncel olmayınca öğrenciler almaktan çekiniyorlar açıkçası. Genişletmek için tıkla... Orası da öyle tabii ona diyecek bir şeyim yok. Malum güncel baskı daha iyidir.