Kitap serisi önerisi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhaba. Şu anda elimde kitap bitmiş bulunmakta ve yeni bir kitap arayışına girdim. Ama bu sefer tek bir kitap okumak istemiyorum. Bir seri halinde olan kitapları okumak istiyorum. Bazı kitapların kendi evreni var o evrene girmek istiyorum. Kendimce ufak bir liste çıkardım ama sizlerden de fikir almak istedim. Bilim kurgu, mitolojik, Orta Çağ zamanında geçen, polisiye, fantastik, macera türlerinden bir seri kitap önerebilir misiniz? Eğer okumaya değer çok iyi dediğiniz tekli kitaplar da varsa öneriye açığım.

Son düzenleme:
Yaratık Avcısı kitap serisi. Betimlemeleri sanki kahramanlarla beraber oradaymışsınız gibi hissettiriyor. Türü: Fantastik - Korku

Mistborn
Stormlight Archive
Kingkiller Chronicles
Wheel of Time
Farseer Trilogy

Ama uyarayim Turkce cevirileri iyi mi kotu mu hicbir fikrim yok. Ben orjinallerini okumustum.

Turk yazar olarak da İhsan Oktay Anar kitaplarina bakabilirsin Puslu Kitalar Atlasi vs

Turk yazar olarak da İhsan Oktay Anar kitaplarina bakabilirsin Puslu Kitalar Atlasi vs
Türk yazarları tavsiye etmem. Sadece 80 milyonluk bir kitlenin en iyileri. Yabancı yazarların kitapları ise 8 milyarın en iyileri.

Bilimkurgu olarak The Expanse serisi cok iyidir (hatta bunun dizisi de cok iyiydi).

Ursula K Le Guin yerdeniz serisinin crvirisi iyiydi fantastik olarak. Mulksuzler ve Karanligin Sol Eli de ayni sekilde.

Türk yazarları tavsiye etmem. Sadece 80 milyonluk bir kitlenin en iyileri. Yabancı yazarların kitapları ise 8 milyarın en iyileri.
20 sene önce falan ben de seninle aynı düşüncedeydim. Sonra o yine civarlarda dediğim kitabı okudum ve ön yargılı olmamak gerektiğine karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…