ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar PDF şeklinde kitap satın aldım. Bunu arkada sesli şekilde dinlemek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar PDF şeklinde kitap satın aldım. Bunu arkada sesli şekilde dinlemek istiyorum, nasıl yapabilirim?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Kasım 2021 #2 Microsoft Edge üzerinden sesli okuma özelliğini kullanabilirsin.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Kasım 2021 #3 eskilerin meraklisi dedi: Microsoft Edge üzerinden sesli okuma özelliğini kullanabilirsin. Eki Görüntüle 1214596 Genişletmek için tıkla... Akıcı, anlaşılır oluyor mu? Google çeviri gibi olsun istemiyorum.
eskilerin meraklisi dedi: Microsoft Edge üzerinden sesli okuma özelliğini kullanabilirsin. Eki Görüntüle 1214596 Genişletmek için tıkla... Akıcı, anlaşılır oluyor mu? Google çeviri gibi olsun istemiyorum.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Kasım 2021 #4 ikaross dedi: Akıcı, anlaşılır oluyor mu? Google çeviri gibi olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanışlı mıdır bilmiyorum hocam.
ikaross dedi: Akıcı, anlaşılır oluyor mu? Google çeviri gibi olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanışlı mıdır bilmiyorum hocam.
kozguven Centipat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 seslimetin.com sitesini önerebilirim. PDF yükleyip sayfa sayfa seslendirme alabilirsiniz.