Kitap yazan var mı?

teknoz

Centipat
Daha fazla  
Özellikle bilim kurgu, fantastik ve polisiye yazan var mı arkadaşlar? Yardımlaşırız.

@teknoz şu an bir kitap yazmaya çalışıyorum. Türü ne bilmiyorum düşünerek karar veriyor ve düşüncelerime göre devam ettiriyorum aklımda bulunan temel bir senaryoyu.

Wattpad sitesinde yazdıklarımızı iyi yayınevleri görüp beğenirse, ücretli bastırma teklifi etme prosedürü nedir?

Bir ara hangi tür olacağına karar vermeden 2-3 sayfalık bir giriş yazmıştım. Sonrasında hikayeyi nasıl devam ettirmeliyim diye düşünürken zaman ayıramamaktan rafa kaldırdım. 1-2 senedir o yazdığım giriş bölümünü düzenleyerek yeni bir hikaye oluşturmaya başladım. Fantastik bir dünya oluşturmaya çalışıyorum. Genel hatları oluşturuyorum ama bir süredir hikayenin temeli olacak bir konuda net karar alamadım. Onu halledebilirsem ve tabi işten zaman ayırabilirsem kaldığım yerden devam edeceğim.

Wattpad sitesinde yazdıklarımızı iyi yayınevleri görüp beğenirse, ücretli bastırma teklifi etme prosedürü nedir?

Gerçek bir kitap gibi basabiliyorlar ya da siteleri üzerinden gelir elde edebiliyorsun. Fakat Wattpad'ın kitlesi çok vasat bir topluluk ve iyi içeriklerden çok birbirinin kopyası saçma sapan şeyler genelde okunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…