NivaHydrA Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben kitap yazacağım da 11.sınıf a gidiyorum ve pek bir bilgim yok çok da kitap okumam ama bir anda ilham geldi ve yazmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim ve ne yapmalıyım yayımlamak için falan şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, ben kitap yazacağım da 11.sınıf a gidiyorum ve pek bir bilgim yok çok da kitap okumam ama bir anda ilham geldi ve yazmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim ve ne yapmalıyım yayımlamak için falan şimdiden herkese teşekkürler.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 Once plan yapman gerek konusu vs. Yakın arkadaşlarina sor ilgilerini çeker mi diye.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 10 Kasım 2022 #3 Hiç düşünmeden aklından ne geliyorsa yaz. Sonra düzenler, paylaşırsın.
NivaHydrA Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #4 ChaosBoost dedi: Once plan yapman gerek konusu vs. Yakın arkadaşlarina sor ilgilerini çeker mi diye. Genişletmek için tıkla... Konusu falan her şey var aga sadece nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
ChaosBoost dedi: Once plan yapman gerek konusu vs. Yakın arkadaşlarina sor ilgilerini çeker mi diye. Genişletmek için tıkla... Konusu falan her şey var aga sadece nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #5 Öncelikle yazman gerek hocam bilgisayara yazıp başım merkezlerine gönder. Beğenilir ise ücret karşılığı anlaşılır.
Öncelikle yazman gerek hocam bilgisayara yazıp başım merkezlerine gönder. Beğenilir ise ücret karşılığı anlaşılır.
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 10 Kasım 2022 #6 Önce yaz sonra bir köşeye at 1-2 sene sonra tekar oku eğer hoşuna gidiyorsa. Yazmaya devam edersin.
NivaHydrA Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #7 ChaosBoost dedi: Öncelikle yazman gerek hocam bilgisayara yazıp başım merkezlerine gönder. Beğenilir ise ücret karşılığı anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım?
ChaosBoost dedi: Öncelikle yazman gerek hocam bilgisayara yazıp başım merkezlerine gönder. Beğenilir ise ücret karşılığı anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #8 NivaHydrA dedi: Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kayıt tarihi vs tutup dava açabilirsin.
NivaHydrA dedi: Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kayıt tarihi vs tutup dava açabilirsin.
NivaHydrA Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #9 ChaosBoost dedi: Kayıt tarihi vs tutup dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla... 15 yaşındayım dava açmak gibi bir hakkım var mı?
ChaosBoost dedi: Kayıt tarihi vs tutup dava açabilirsin. Genişletmek için tıkla... 15 yaşındayım dava açmak gibi bir hakkım var mı?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 10 Kasım 2022 #10 NivaHydrA dedi: Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şimdiden öyle şeyleri düşünmeye gerek yok. Önce bir kitabı yaz.
NivaHydrA dedi: Bir sorum daha var örnek olarak kitabı yazdım gönderdim ve fikrimi çaldılar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şimdiden öyle şeyleri düşünmeye gerek yok. Önce bir kitabı yaz.