XenDria

Decapat
Öncelikle merhaba, biliyorum bu site hakkında birkaç tane konu var ancak çoğuna cevap dahi verilmemiş ve net bir sonuç yok. Bütçem düşük olduğu için kitap ararken bu siteye denk geldim fiyatlarında normalden 40-80TL düşük, benim sorum kitapalisveris.com güvenilir midir daha önce alişveriş yapan oldu mu?

Eğer sorun olmayacaksa fotokopi şeklinde almanız çok çok faydalı olacaktır ben öyle tercih ediyorum spiral tel de taktırıyorum çok da ucuza geliyor. Türkiye'nin her yerine kargo da veriyorlar.

Eğer sorun olmayacaksa fotokopi şeklinde almanız çok çok faydalı olacaktır ben öyle tercih ediyorum spiral tel de taktırıyorum çok da ucuza geliyor. Türkiye'nin her yerine kargo da veriyorlar.

Aslında aklımdan geçmişti ancak dershane ortamında nasıl karşılanır bilemedim o yüzden kararsız kalmıştım dershanenin anlaşmalı olduğu firma biraz pahalı bende kendim internetten toparlıyorum. Aklımda bulunsun fotokopi yaptırabilirim son çare.

Ekran Görüntüsü (662).png

Şuraya sadece 1100 TL ödedim aldığım site diğer kitap sitelerinden alsaydım ne kadar tutacağını da hesapladı 5000 TL ödeyecektim diğerlerinden alsaydım kitaplar gerçekten kaliteli ortamda nasıl karşılanır diyerek bu kadar fazla para vermen gerekmez yine de sana kalmış.

Eki Görüntüle 2320898

Şuraya sadece 1100 TL ödedim aldığım site diğer kitap sitelerinden alsaydım ne kadar tutacağını da hesapladı 5000 TL ödeyecektim diğerlerinden alsaydım kitaplar gerçekten kaliteli ortamda nasıl karşılanır diyerek bu kadar fazla para vermen gerekmez yine de sana kalmış.

Aslında doğru. Peki hangi siteden yaptırdın fotokopi+spral+tel işlemini?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı