b7stan Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2025 #11 Yorumlar cok tatmin ettı, sonucumun gozukmesını ıstemıyorum bilerek kodlamayacağım hoca kontrol edersede kurum kodunu degıstırecegım sankı bilerek yapmamışım gıbı gözüksün diye. Öylesineİsim dedi: Deneme sınavında b kitapçığını yapıyordum ama kitapçık türünde b kitapçığını kodlamayı unuttum. Şimdi benim deneme geçersiz mi sayılır? Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: Belirli bir kitapçıga göre okunamayacağı için evet göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarınki denemede yapacağımmm.
Yorumlar cok tatmin ettı, sonucumun gozukmesını ıstemıyorum bilerek kodlamayacağım hoca kontrol edersede kurum kodunu degıstırecegım sankı bilerek yapmamışım gıbı gözüksün diye. Öylesineİsim dedi: Deneme sınavında b kitapçığını yapıyordum ama kitapçık türünde b kitapçığını kodlamayı unuttum. Şimdi benim deneme geçersiz mi sayılır? Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: Belirli bir kitapçıga göre okunamayacağı için evet göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarınki denemede yapacağımmm.
kavgacısarhos Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 b7stan dedi: Yorumlar cok tatmin ettı, sonucumun gozukmesını ıstemıyorum bilerek kodlamayacağım hoca kontrol edersede kurum kodunu degıstırecegım sankı bilerek yapmamışım gıbı gözüksün diye. Yarınki denemede yapacağımmm. Genişletmek için tıkla... Ne oldu yaptın mı?
b7stan dedi: Yorumlar cok tatmin ettı, sonucumun gozukmesını ıstemıyorum bilerek kodlamayacağım hoca kontrol edersede kurum kodunu degıstırecegım sankı bilerek yapmamışım gıbı gözüksün diye. Yarınki denemede yapacağımmm. Genişletmek için tıkla... Ne oldu yaptın mı?