F fraunos39 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Merhaba, 2025 YKS'de optiğe kitapçık no'sunu doğru kodladım ancak 8 rakamını yanlış yazdığım için sildim ve tekrar yazdım fakat diğer yazdığım 8'lerden ve normal 8'lerden garip durdu. Sınavım geçersiz olur mu?
Merhaba, 2025 YKS'de optiğe kitapçık no'sunu doğru kodladım ancak 8 rakamını yanlış yazdığım için sildim ve tekrar yazdım fakat diğer yazdığım 8'lerden ve normal 8'lerden garip durdu. Sınavım geçersiz olur mu?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.866 Makaleler 2 Çözümler 1.715 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 Optikte doğru kodladıysanız hiçbir sorun olmaz.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 Ey Türk halkı overthink'i bırakın artık.
F fraunos39 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 Wqxte dedi: Ey Türk halkı Overthink'i bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Çok korkuyorum başka bir şey düşünmüyorum. Ya sınavım geçersiz olursa ya kaydırma yaptıysam? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Wqxte dedi: Ey Türk halkı Overthink'i bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Çok korkuyorum başka bir şey düşünmüyorum. Ya sınavım geçersiz olursa ya kaydırma yaptıysam?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.866 Makaleler 2 Çözümler 1.715 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta.
Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta.
F fraunos39 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 Mustafa.Kaan dedi: Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta. Genişletmek için tıkla... İnşaallah hocam İnşaallah. Düşük sıralama gelse de problem yok yeter ki kaydırmadan dolayı olmasın ya da sınav geçersiz sayılmasın Mustafa.Kaan dedi: Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimi hatırlamıyorum maalesef
Mustafa.Kaan dedi: Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta. Genişletmek için tıkla... İnşaallah hocam İnşaallah. Düşük sıralama gelse de problem yok yeter ki kaydırmadan dolayı olmasın ya da sınav geçersiz sayılmasın Mustafa.Kaan dedi: Optikte doğru kodladıysanız sorun yok dediğim gibi. Sınav anında kontrol ederken görürdünüz kaydırmayı da sonuçta. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettiğimi hatırlamıyorum maalesef
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.915 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 10 Temmuz 2025 #7 Optikte doğru kodladıysan bir şey olmaz, üst taraf önemsiz.