Kitapseç.com güvenilir mi?

Siparişler kısmında en geç 20 Ekim kargoda yazıyor. Bu süre sizin de dediğiniz gibi uzayabilir mi?

Siparişler kısmında en geç 20 Ekim kargoda yazıyor. Bu süre sizin de dediğiniz gibi uzayabilir mi?
Bu sorunun cevabı belirsiz. Belki uzar belki uzamaz. Eğer acelen yoksa deneyebilirsin. Sonucu buraya da paylaşırsan sevinirim dostum ona göre ben de sipariş geçebilirim.

Bu sorunun cevabı belirsiz. Belki uzar belki uzamaz. Eğer acelen yoksa deneyebilirsin. Sonucu buraya da paylaşırsan sevinirim dostum ona göre ben de sipariş geçebilirim.
Sabah kırtasiyeye gidip fiyatlara bakacağım aynıysa veya fazla fark yoksa elden alacağım.

Forumda gezerken konuya denk geldim, bundan sonra bakacak arkadaşlar da görsün diye yazıyorum.

24 Kasım 2022 tarihinde 4 tane TYT&AYT deneme ve soru bankası sipariş ettim. Şu an 3 aralık gecesi ve kitaplar hala elime ulaşmadı. Bir daha da alışveriş yapmam şahsen bu siteden. 20-30 lira pahalı olsun ama elime çabuk geçsin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…