Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 10 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bu sabah kitapseç üzerinden kargo dahil 33 TL'lik siparişte bulundum. Ama vazgeçtim kitaplara daha uyguna ulaştım. İptal etmek istiyorum ama bulamadım, iptal edip parayı hesabıma nasıl aktaracağım?
Arkadaşlar bu sabah kitapseç üzerinden kargo dahil 33 TL'lik siparişte bulundum. Ama vazgeçtim kitaplara daha uyguna ulaştım. İptal etmek istiyorum ama bulamadım, iptal edip parayı hesabıma nasıl aktaracağım?
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #2 Kargoya verildiyse müşteri hizmetlerini arayın.
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 10 Ekim 2020 #3 Chained Vessel dedi: Kargoya verildiyse müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım fakat mesai dışı dedi. Tekrar aradığımda kesinlikle iptal edilip param yollanır mı ?
Chained Vessel dedi: Kargoya verildiyse müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım fakat mesai dışı dedi. Tekrar aradığımda kesinlikle iptal edilip param yollanır mı ?