Kitapyurdu uygulaması güvenli mi?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kitapyurdu diye bir uygulama var puanı iyi ve kitaplar piyasaya göre bayağı uygun. Sorum ise hiç bu uygulamadan alışveriş yaptınız mı güvenli mi?

Uygulamasını bilmiyorum ama kitapyurdu güvenilirdir. Birçok kez alışverişim oldu.
1984 kitabını biliyorsundur Kitapyurdunda 352 sayfa olanı da var 296 olanı da (birçok kitapta bu sayfa farkı var) 296 ciltli onu almayı düşünüyorum ama acaba o kısaltılmış hali mıdır? Kimse öyle yazmamış övmüşler kitabı. Sen hiç böyle birşeyle karşılaştın mı uygulamada? Alışveriş yaptım dediğin için sorayım dedim.

1984 kitabını biliyorsundur Kitapyurdunda 352 sayfa olanı da var 296 olanı da (birçok kitapta bu sayfa farkı var) 296 ciltli onu almayı düşünüyorum ama acaba o kısaltılmış hali mıdır? Kimse öyle yazmamış övmüşler kitabı. Sen hiç böyle birşeyle karşılaştın mı uygulamada? Alışveriş yaptım dediğin için sorayım dedim.
Onu bilemem istersen diğer sitelerden de karşılaştır. Yorumlardan anlaşılır büyük ihtimal.

1984 kitabını biliyorsundur kitapyurdunda 352 sayfa olanı da var 296 olanı da (birçok kitapta bu sayfa farkı var) 296 ciltli onu almayı düşünüyorum ama acaba o kısaltılmış hali mıdır? Kimse öyle yazmamış övmüşler kitabı. Sen hiç böyle bir şeyle karşılaştın mı uygulamada? Alışveriş yaptım dediğin için sorayım dedim.

İlk olarak kitapyurdu güvenilir bir site. İçiniz o konuda rahat olsun yani.Bende alışveriş yapıyorum oradan. Bu konuyu kitabın yorumlar kısmına sor. Cevap verirler belki. Bir baksana en son yorum ne zaman yazılmış?

İlk olarak kitapyurdu güvenilir bir site. İçiniz o konuda rahat olsun yani.Bende alışveriş yapıyorum oradan. Bu konuyu kitabın yorumlar kısmına sor. Cevap verirler belki. Bir baksana en son yorum ne zaman yazılmış?
Nedense satıcıya sor yok en son yorum yapan kişiye sorayım dedim ama nedense bir türlü uygulama buna izin vermedi belki de önce almak zorundayım ondan sonra yorum açılır ama bilmiyorum.

Nedense satıcıya sor yok en son yorum yapan kişiye sorayım dedim ama nedense bir türlü uygulama buna izin vermedi belki de önce almak zorundayım ondan sonra yorum açılır ama bilmiyorum.

Öyleyse önce alacağın başka bir kitabı al öyle dene, ama neden soramadın anlayamadım. Kitapyurdu kendisi yayınevlerinden sipariş verip kargoluyor. Kendi satıyor yani. Müsteri destek hattı varsa oraya söyle, ya da sosyal medya hesaplarına DM yoluyla mesaj at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı