S SamiD Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 214 9 Mayıs 2016 #11 Adamlar Android muhabbeti yapıyor Arkadaşlar konu çikolata
RyzeUp Hectopat Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #12 Özellikle Dido'nun son update'inde gelen Frambuaz Aroması v1.0'la KitKat'ı devirdi bence
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #13 Dido'nun 2.5 GHz olanı KitKat'ın 3 GHz'inden daha performanslı Bence Dido.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 9 Mayıs 2016 #14 Dido frambuaz.
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #15 Arkadaşlar DİDO Bol Franbuaz modelinde çarpan kilidi açık mı?
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #17 SamiD dedi: abi çok iyimiş bu muhabbet ya Genişletmek için tıkla... Burası geyik yeri değil. Git geyiğini Mikail'in yanında yap.
SamiD dedi: abi çok iyimiş bu muhabbet ya Genişletmek için tıkla... Burası geyik yeri değil. Git geyiğini Mikail'in yanında yap.
S SamiD Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 214 9 Mayıs 2016 #18 XerTech dedi: Burası geyik yeri değil. Git geyiğini Mikail'in yanında yap. Genişletmek için tıkla... Geyik yapan sensin abisi ben niye geyik yapıyım. Ben güler geçerim ama bence bunu mikail görürse seni de geyikler bence baya
XerTech dedi: Burası geyik yeri değil. Git geyiğini Mikail'in yanında yap. Genişletmek için tıkla... Geyik yapan sensin abisi ben niye geyik yapıyım. Ben güler geçerim ama bence bunu mikail görürse seni de geyikler bence baya
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #19 SamiD dedi: Geyik yapan sensin abisi ben niye geyik yapıyım. Ben güler geçerim ama bence bunu mikail görürse seni de geyikler bence baya Genişletmek için tıkla... Ben ve geyik yapmak(!) Kuru iftiradan başka bir şey değil. Bir de GTX Kitkat ne zaman türkiyeye gelir ve fiyatı ne kadar olur.
SamiD dedi: Geyik yapan sensin abisi ben niye geyik yapıyım. Ben güler geçerim ama bence bunu mikail görürse seni de geyikler bence baya Genişletmek için tıkla... Ben ve geyik yapmak(!) Kuru iftiradan başka bir şey değil. Bir de GTX Kitkat ne zaman türkiyeye gelir ve fiyatı ne kadar olur.
S SamiD Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 214 9 Mayıs 2016 #20 XerTech dedi: Ben ve geyik yapmak(!) Kuru iftiradan başka bir şey değil. Bir de GTX Kitkat ne zaman türkiyeye gelir ve fiyatı ne kadar olur. Genişletmek için tıkla...
XerTech dedi: Ben ve geyik yapmak(!) Kuru iftiradan başka bir şey değil. Bir de GTX Kitkat ne zaman türkiyeye gelir ve fiyatı ne kadar olur. Genişletmek için tıkla...