U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #1 Bu videoda karta hangi dil ile Firmware yazılıyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda karta hangi dil ile Firmware yazılıyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Ekim 2020 #2 31. saniyede Arduino IDE'si gözüküyor. C++ ya da ona yakın bir şeydir muhtemelen.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #3 Terminaldeki dosya uzantıları cpp. Çıkarım yaparak C++ diyeceğim.
B bugzone2.0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmit/KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Java Back-end Developer 27 Ekim 2020 #4 ctrlshift dedi: Terminaldeki dosya uzantıları cpp. Çıkarım yaparak C++ diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dikkatli insanları seviyorum, ben de ona baktım ilk. Net C++
ctrlshift dedi: Terminaldeki dosya uzantıları cpp. Çıkarım yaparak C++ diyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dikkatli insanları seviyorum, ben de ona baktım ilk. Net C++
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.455 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #5 0:37'de siyah arka planlı kısımda genel olarak .cpp uzantısı var. Arduino da yazıyor. C++ muhtemelen. Derlemesi de G++ ile yapılmış sanırım.
0:37'de siyah arka planlı kısımda genel olarak .cpp uzantısı var. Arduino da yazıyor. C++ muhtemelen. Derlemesi de G++ ile yapılmış sanırım.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Ekim 2020 #6 cengover_ekin dedi: 31. saniyede Arduino IDE'si gözüküyor. C++ ya da ona yakın bir şeydir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ctrlshift dedi: Terminaldeki dosya uzantıları cpp. Çıkarım yaparak C++ diyeceğim. Genişletmek için tıkla... bugzone2.0 dedi: Dikkatli insanları seviyorum, ben de ona baktım ilk. Net C++ Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: 0:37'de siyah arka planlı kısımda genel olarak .cpp uzantısı var. Arduino da yazıyor. C++ muhtemelen. Derlemesi de G++ ile yapılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
cengover_ekin dedi: 31. saniyede Arduino IDE'si gözüküyor. C++ ya da ona yakın bir şeydir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... ctrlshift dedi: Terminaldeki dosya uzantıları cpp. Çıkarım yaparak C++ diyeceğim. Genişletmek için tıkla... bugzone2.0 dedi: Dikkatli insanları seviyorum, ben de ona baktım ilk. Net C++ Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: 0:37'de siyah arka planlı kısımda genel olarak .cpp uzantısı var. Arduino da yazıyor. C++ muhtemelen. Derlemesi de G++ ile yapılmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.