ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Televizyonumun fişi kopmuştu, fişini değiştirmiştim fakat adi bir kablo bağlamışım, televizyon kıvılcım attı, attıktan hemen sonra 1 veya 2 saniye sonra hemen fişini çekmiştim, tekrar çalışma ihtimali var mı televizyonun? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Televizyonumun fişi kopmuştu, fişini değiştirmiştim fakat adi bir kablo bağlamışım, televizyon kıvılcım attı, attıktan hemen sonra 1 veya 2 saniye sonra hemen fişini çekmiştim, tekrar çalışma ihtimali var mı televizyonun?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Mart 2025 #2 Çalışmama ihtimali var. Aynı kablo ile tekrar denemeyin.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 Kabloyu tekrar değiştirdim bu arada adi kabloyu çıkardım. Çalışır mı?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Mart 2025 #4 ciftcisami77 dedi: Kabloyu tekrar değiştirdim bu arada adi kabloyu çıkardım. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kıvılcım televizyondan mı çıktı yoksa prizden mi?
ciftcisami77 dedi: Kabloyu tekrar değiştirdim bu arada adi kabloyu çıkardım. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Kıvılcım televizyondan mı çıktı yoksa prizden mi?
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 561 1 Mart 2025 #5 Tak dene kardesim nereden bilelim biz buradan cihazınızın beslemesini gorebiliyor muyuz sanki ya calısır mı calısmaz öı diye uzaktan is soruyosunuz.
Tak dene kardesim nereden bilelim biz buradan cihazınızın beslemesini gorebiliyor muyuz sanki ya calısır mı calısmaz öı diye uzaktan is soruyosunuz.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #6 celejziuk dedi: Kıvılcım televizyondan mı çıktı yoksa prizden mi? Genişletmek için tıkla... Televizyondan çıktı ama yanık göremedim içine ışıkla baktım. Sadece koku geliyor.
celejziuk dedi: Kıvılcım televizyondan mı çıktı yoksa prizden mi? Genişletmek için tıkla... Televizyondan çıktı ama yanık göremedim içine ışıkla baktım. Sadece koku geliyor.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Mart 2025 #7 ciftcisami77 dedi: Televizyondan çıktı ama yanık göremedim içine ışıkla baktım. Genişletmek için tıkla... Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle.
ciftcisami77 dedi: Televizyondan çıktı ama yanık göremedim içine ışıkla baktım. Genişletmek için tıkla... Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #8 Squaxw dedi: Tak dene kardesim nereden bilelim biz buradan cihazınızın beslemesini gorebiliyor muyuz sanki ya calısır mı calısmaz öı diye uzaktan is soruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Elektrik çarpma veya evin yanma ihtimali var mı? celejziuk dedi: Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle. Genişletmek için tıkla... Şartelin biri atmış zaten. celejziuk dedi: Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle. Genişletmek için tıkla... Tekrar denediğimde elektrik çarpma, kıvılcım atma, veya evin yanma ihtimali var mı?
Squaxw dedi: Tak dene kardesim nereden bilelim biz buradan cihazınızın beslemesini gorebiliyor muyuz sanki ya calısır mı calısmaz öı diye uzaktan is soruyosunuz. Genişletmek için tıkla... Elektrik çarpma veya evin yanma ihtimali var mı? celejziuk dedi: Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle. Genişletmek için tıkla... Şartelin biri atmış zaten. celejziuk dedi: Işıkla bakıp görebileceğin bir yerde olmayabilir. En fazla evdeki sigortayı attırır, çalışırsa da yanık kokusu var mı yok mu onu gözlemle. Genişletmek için tıkla... Tekrar denediğimde elektrik çarpma, kıvılcım atma, veya evin yanma ihtimali var mı?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Mart 2025 #9 ciftcisami77 dedi: Şartelin biri atmış zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün.
ciftcisami77 dedi: Şartelin biri atmış zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün.
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #10 celejziuk dedi: O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün. Genişletmek için tıkla... Tekrar açtım şarteli. Ben deneyecemde elektrik çarpar veya ev yanar diye korkuyorum. Böyle bir şey olur mu? celejziuk dedi: O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün. Genişletmek için tıkla... Şartel atmayan yerden tekrar çalıştırmayı denersem evin yanma veya elektrik çarpma ihtimali var mı bunu söyle son sorum.
celejziuk dedi: O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün. Genişletmek için tıkla... Tekrar açtım şarteli. Ben deneyecemde elektrik çarpar veya ev yanar diye korkuyorum. Böyle bir şey olur mu? celejziuk dedi: O zaman hiç uğraşmadan direk servisle ya da televizyoncuyla görüşün. Genişletmek için tıkla... Şartel atmayan yerden tekrar çalıştırmayı denersem evin yanma veya elektrik çarpma ihtimali var mı bunu söyle son sorum.