M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar eskiden çay ocağında kivi çayı içmiştim. Tadı gerçekten harika. Bugün marketlerin hepsinde aradım ama bulamadım. Nereden alabilirim? Daha önce alan var mı?
Arkadaşlar eskiden çay ocağında kivi çayı içmiştim. Tadı gerçekten harika. Bugün marketlerin hepsinde aradım ama bulamadım. Nereden alabilirim? Daha önce alan var mı?
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #2 Buna "Oralet" denmiyor mu?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 4 Ocak 2021 #3 Marketlerde bulacağını düşünmüyorum. Burada var; Altıncezve Kivi Aromalı İçecek Tozu. 300 gr X 20 Adet Koli C Vitaminli Kivi Çayı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Altıncezve Kivi Aromalı İçecek Tozu. 300 gr X 20 Adet Koli C Vitaminli Kivi Çayı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Marketlerde bulacağını düşünmüyorum. Burada var; Altıncezve Kivi Aromalı İçecek Tozu. 300 gr X 20 Adet Koli C Vitaminli Kivi Çayı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Altıncezve Kivi Aromalı İçecek Tozu. 300 gr X 20 Adet Koli C Vitaminli Kivi Çayı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Ocak 2021 #4 Oralet bu kivili çay değil .
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 4 Ocak 2021 #5 Koalaya dedi: Buna "oralet" denmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Oralet portakaldan yapılır turuncu olur.
Koalaya dedi: Buna "oralet" denmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Oralet portakaldan yapılır turuncu olur.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #6 Koalaya dedi: Buna "Oralet" denmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kivi çayı veya kivili oralet olarak geçiyor evet.
Koalaya dedi: Buna "Oralet" denmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kivi çayı veya kivili oralet olarak geçiyor evet.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.311 Makaleler 42 Çözümler 275 4 Ocak 2021 #7 Granül halde alıp suya karıştırarak ya da ufak paketler halinde alıp sıcak su ile yapabilirsiniz. Marketlerde çokça satılmakta.
Granül halde alıp suya karıştırarak ya da ufak paketler halinde alıp sıcak su ile yapabilirsiniz. Marketlerde çokça satılmakta.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 4 Ocak 2021 #8 adam gibi adam 1050 ti dedi: Oralet bu kivili çay değil . Genişletmek için tıkla... Her içtiğin renkli oralet olmaz. Kivi, muz, vişne, kuşburnu vs. vardır.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Oralet bu kivili çay değil . Genişletmek için tıkla... Her içtiğin renkli oralet olmaz. Kivi, muz, vişne, kuşburnu vs. vardır.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Ocak 2021 #9 lülünaz dedi: Her içtiğin renkli oralet olmaz. Kivi, muz, vişne, kuşburnu vs. vardır. Genişletmek için tıkla... Kivili oralet işte.
lülünaz dedi: Her içtiğin renkli oralet olmaz. Kivi, muz, vişne, kuşburnu vs. vardır. Genişletmek için tıkla... Kivili oralet işte.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #10 Mithat Berhan dedi: Granül halde alıp suya karıştırarak ya da ufak paketler halinde alıp sıcak su ile yapabilirsiniz. Marketlerde çokça satılmakta. Genişletmek için tıkla... Çoğu markete baktım bulamadım. 5M Migros ve CarrefourSA dahil. Galiba Metro markete baksam bulabilirim.
Mithat Berhan dedi: Granül halde alıp suya karıştırarak ya da ufak paketler halinde alıp sıcak su ile yapabilirsiniz. Marketlerde çokça satılmakta. Genişletmek için tıkla... Çoğu markete baktım bulamadım. 5M Migros ve CarrefourSA dahil. Galiba Metro markete baksam bulabilirim.