novaimpus99
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bonus tabir edebileceğimiz saç tipine sahibim ve bana gelen soruları cevapları ile yazacağım, siz de merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
.
- O saçlar seni rahatsız etmiyor mu? Etse niye uzatmaya devam edeyim? Hayır, rahatsız etmiyor.
- Kulağının içine girmiyor mu? Bunun cevabı da hayır.
- Saçların yıkandıktan sonra düz oluyor mu? Yıkandıktan sonra dalgalı oluyor kuruduktan sonrada eski halini alıyor.
- Saçlarını bu şekli vermek için ne yapıyorsun? Basit hiçbir şey, Allah böyle yaratmış
.
- Saçlarını böyle yapmak için kuaföre mi gidiyorsun? Kardeşim dedim ya Allah vergisi kendiliğinden oluyor.
- Kışın soğuktan koruyor mu? Hmm mantıklı bir soru ama pek koruduğu söylenemez fakat soğuk esen rüzgarın direk tenime değmesini engellediği için koruduğu söylenebilir.
- Saçlarını ne ile yıkıyorsun ya da hangi bakım ürününü kullanıyorsun? Pek fazla bakıma ihtiyaç duymuyor aslında kuruturken kendi halinde kurursa mis gibi oluyor makine kullanırsam Einstein gibi kabarık saçlarla dolaşıyorum.
- Berber senin saçlarını nasıl kesiyor ve kaç para veriyon? Kıvırcık saç tipini kesmeyi bilen bir berbere gidiyorum (her yerde bulunmuyor) ve 20 TL ödüyorum.
- Ne kadar sürede saçlarını kestiriyorsun? Uzaman evresinde iken 4-6 ayda bir ama istediğim uzunluğa ulaştıktan sonra 1 en fazla 2 ayda bir berbere giderim.
- Saçlar duymanı engelliyor mu? Saç bu saç çelik yelek değil tabii ki de hayır.
- Kafanı duvara vursan canın acımaz? Kardeşim kask değil bu sendekinin kıvırcığı sadece.
- Senle selamlaşırken canım yanmıyor(tokalaşırken düpedüz kafa atıyor)? Benim için aynı şey geçerli değil.
- Kulaklık kullanırken kulağını nasıl buluyorsun? Saç dikenli tel gibi mi duruyor ordan. Saçlarım kısa iken nasıl buluyorsam öyle buluyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: