Kıvırcık-Bonus Saç ile İlgili Merak Edilenler

novaimpus99

Hectopat
Makaleler
2
Bonus tabir edebileceğimiz saç tipine sahibim ve bana gelen soruları cevapları ile yazacağım, siz de merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
  1. O saçlar seni rahatsız etmiyor mu? Etse niye uzatmaya devam edeyim? Hayır, rahatsız etmiyor.
  2. Kulağının içine girmiyor mu? Bunun cevabı da hayır.
  3. Saçların yıkandıktan sonra düz oluyor mu? Yıkandıktan sonra dalgalı oluyor kuruduktan sonrada eski halini alıyor.
  4. Saçlarını bu şekli vermek için ne yapıyorsun? Basit hiçbir şey, Allah böyle yaratmış:utanç:.
  5. Saçlarını böyle yapmak için kuaföre mi gidiyorsun? Kardeşim dedim ya Allah vergisi kendiliğinden oluyor.
  6. Kışın soğuktan koruyor mu? Hmm mantıklı bir soru ama pek koruduğu söylenemez fakat soğuk esen rüzgarın direk tenime değmesini engellediği için koruduğu söylenebilir.
  7. Saçlarını ne ile yıkıyorsun ya da hangi bakım ürününü kullanıyorsun? Pek fazla bakıma ihtiyaç duymuyor aslında kuruturken kendi halinde kurursa mis gibi oluyor makine kullanırsam Einstein gibi kabarık saçlarla dolaşıyorum.
  8. Berber senin saçlarını nasıl kesiyor ve kaç para veriyon? Kıvırcık saç tipini kesmeyi bilen bir berbere gidiyorum (her yerde bulunmuyor) ve 20 TL ödüyorum.
  9. Ne kadar sürede saçlarını kestiriyorsun? Uzaman evresinde iken 4-6 ayda bir ama istediğim uzunluğa ulaştıktan sonra 1 en fazla 2 ayda bir berbere giderim.
Ekstrem Sorular
  • Saçlar duymanı engelliyor mu? Saç bu saç çelik yelek değil tabii ki de hayır.
  • Kafanı duvara vursan canın acımaz? Kardeşim kask değil bu sendekinin kıvırcığı sadece.
  • Senle selamlaşırken canım yanmıyor(tokalaşırken düpedüz kafa atıyor)? Benim için aynı şey geçerli değil.
  • Kulaklık kullanırken kulağını nasıl buluyorsun? Saç dikenli tel gibi mi duruyor ordan. Saçlarım kısa iken nasıl buluyorsam öyle buluyorum.
Dedem geçenlerde neden berbere o kadar para veriyon dedi. Neden dede dedim adam benim saçları berberde böyle yaptırdığımı düşünüyormuş bunca sene :ROFL:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı