5 591705 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 29 Mart 2025 #1 Herkese iyi günler benim saçım çok kepekleniyor ve sert oluyor kıvırcıklar için şampuan önerisi olan varsa sevinirim.
Herkese iyi günler benim saçım çok kepekleniyor ve sert oluyor kıvırcıklar için şampuan önerisi olan varsa sevinirim.
6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 29 Mart 2025 #2 Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
5 591705 Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 261 Çözümler 2 29 Mart 2025 #3 615069 dedi: Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... kanka kadın mı bu erkek mi
615069 dedi: Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... kanka kadın mı bu erkek mi
K kenannos Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 615069 dedi: Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... bende var bu eskisi kadar güzel değil ya eskiden daha iyiydi şimdi sadece kokusu güzel bi işe yaramıo hatta saçı daha da sertleştirio
615069 dedi: Öyle bir sampuan bilmiyorum ama bu saç kremini kullanabilirsiniz gayet etkili. Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Saç Kremi Bakım 300 ml Şekillendirici Yorumları - Trendyol Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... bende var bu eskisi kadar güzel değil ya eskiden daha iyiydi şimdi sadece kokusu güzel bi işe yaramıo hatta saçı daha da sertleştirio
6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 29 Mart 2025 #5 591705 dedi: kanka kadın mı bu erkek mi Genişletmek için tıkla... Unisex kankam. kenannos dedi: bende var bu eskisi kadar güzel değil ya eskiden daha iyiydi şimdi sadece kokusu güzel bi işe yaramıo hatta saçı daha da sertleştirio Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben kullanıyorum ama etkisi var. Her kıvırcıklara da olmaz tabi. Arkadaş bunu almak zorunda değil zaten.
591705 dedi: kanka kadın mı bu erkek mi Genişletmek için tıkla... Unisex kankam. kenannos dedi: bende var bu eskisi kadar güzel değil ya eskiden daha iyiydi şimdi sadece kokusu güzel bi işe yaramıo hatta saçı daha da sertleştirio Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben kullanıyorum ama etkisi var. Her kıvırcıklara da olmaz tabi. Arkadaş bunu almak zorunda değil zaten.