Kıvırcık saç nasıl sürekli ıslak tutulur?

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Selam dostlar. Geçen gün surfer cut yaptırdım ve ıslak hali gerçekten çok iyiydi fakat eve geldim duş aldım sabahına kup kuruydu ve kafam bonus gibi oldu biraz da tarayınca. Çok kötü oldu yani. Sürekli ıslak gözükmesini istiyorum. Bunun için ürünler vardı sanırım ama hepsi aklimdan ucmus. Ornegin sabah surup/sıkıp akşama kadar ya da okul sonrasina kadar bile yetmesi lazim. Tam olarak nasıl işliyor o tarz urunlerin mantigi bilmiyorum tabii. Yardimlarinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Köpükler var hocam.

Duş alırken kafanı yıkama 2. günden sonra aynı etki başlıyor .d

Duştan sonra kullanınca canlı durmasını ve kabarıklığa biraz etki ediyor tabii saçtan saça değişir bende biraz etkili olmuştu.

Bir zamanlar saçın biraz sabit ve canlı durması içinde saç köpüğü kullandım ekstra ama saça iyi gelmedi sanırım o yüzden köpük çok önermiyorum tabii daha düzgün olanı vardır belki bilemiyorum.

Bukle belirgenliştirici kremler oluyor,onlara da bakabilirsiniz

Bukle belirgenliştirici kremler oluyor,onlara da bakabilirsiniz
O tarz şeyler var evet ama hangisi en iyisi ya da nasil bir sey tercih etmeliyim onu bilmiyorum. Kesin cevap olmadiktan sonra da bir kreme vs. 200-300 vermek pek istemem.

Duş alırken kafanı yıkama 2. günden sonra aynı etki başlıyor .d
Hocam bende olmuyor maalesef. Saçımı da taramam gerekiyor o yüzden kabarıyor illa.

Başka bir konuda 1 saat falan böyle tuttuğu söylenmiş. Fikriniz var mi acaba?

Saç kremi etkisi kısa evet özellikle saç herhangi bir şeyle temas ettiğinde etkisi daha hızlı geçiyor genellikle dışarı çıkmadan önce nemlendirip kullanmayı tercih ediyordum kremi işime yarıyordu idare ediyordu dediğiniz gibi 2 saat içinde falan o görüntü kayboluyor ve kabarabiliyor. Köpük için de sabahtan akşama kadar etkisi sürüyordu tabii su gibi şeylerle temas etmeyecek terlemek de dahil ama benim saçıma iyi gelmedi dökülmesi artmıştı. Ayrıca ikisinin de kokusu güzeldi bayağı

Köpük olarak önerdiğiniz bir ürün var mı? Köpük almaya karar verdim sanırım.

Köpük olarak önerdiğiniz bir ürün var mı? Köpük almaya karar verdim sanırım.

Şu anda eski kullandığım ürünü bulamıyorum ama bakayım yeni köpükler hakkında çok fikrim yok maalesef saçı kısalttıktan sonra bakım da gerekmiyor eskisi kadar.

@pawEn

Kısa bir araştırma sonucunda bundan memnun olduklarını gördüm bayağı kişi sevmiş saçları biraz sertleştirip bukleleri ortaya çıkarıyor ve daha canlı duruyor tabii herkeste aynı etkiyi verecek diye bir şey yok deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…