Kıvırcık saç Nasıl Uzatılır ve Şekillendirilir?

Kral saçlarım böyle olur mu bilmiyorum ama bu boyutlar benim için ideal öyle bonus falan istemiyorum belki 3. fotoğraftaki saçdan bir tık daha fazla olabilir.

2 3 ay uzatsan yeter sanırsam bir de güzel bir kremle olabilir. Biraz uzasın berbere göster yapar ama ara makas atmasın bozuyor saçı mümkün bir şey attığın model önden arkaya doğru kısalıyor senin saçının yapisinada bağlı uzatîp git acele etme.

Çok sağol kral bir de bir şey sorcam keratin ve bukle belirginleşirici gider değil mi benim saça bir de fazla yıkayınca saç hızlı uzuyor diyorlar

Çok sağ ol kral bir de bir şey soracağım keratin ve bukle belirginleşirici gider değil mi benim saça bir de fazla yıkayınca saç hızlı uzuyor diyorlar

Fazla yıkama ben uzatma için hint yağı badem karışımı ve biotin falan kullandim bamiks ampul yani şöyle diyeyim 14 Mayıs'ta 0A vurdum yaklaşık 3 ay geçti sacım 6cm şu an bayağı etkisi oluyor keratin düzleştirme de kullanılıyor benim bildiğim biraz uzasın bukle belirginleştirici kullanabilirsin veya köpük benim saçım yay şeklinde olduğundan benimki kısayken çok kıvırcık olmuyor fakat sende böyle sorun yok

Bamiks ampul 2 ay kullandım 1 ay kullandım hint yağını ve badem yağını bamiksten cok yağ yaradı haberin olsun.

Son düzenleme:
Ben bu resmi bukle belirginleşirici sürerek atmıştım belki bukleler o yüzden bu kadar keskin bukle belirginleşirici sürmedenki halini de atıyorum reis bir incelersin

Dosya Ekleri

• IMG_20250811_005607.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 17

Sampuanla yıkadıktan sonra bukle kremi veya leave in kullanabilirsiniz hocam. Marka olarak croga öneririm saçı sık yıkamamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…