YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Eylül 2021 #1 Bonus şekilde saç tarzım var. Keratin yapıp düzleştireceğim. Tekrar eski haline gelir mi? Gelirse kaç ayda falan gelir?
Bonus şekilde saç tarzım var. Keratin yapıp düzleştireceğim. Tekrar eski haline gelir mi? Gelirse kaç ayda falan gelir?
sahin2814 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 9 Eylül 2021 #2 YamukAdam dedi: Bonus şekilde saç tarzım var. Keratin yapıp düzleştireceğim. Tekrar eski haline gelir mi? Gelirse kaç ayda falan gelir? Genişletmek için tıkla... Keratin 3-4 yıkama sonrası geçen bir şey.
YamukAdam dedi: Bonus şekilde saç tarzım var. Keratin yapıp düzleştireceğim. Tekrar eski haline gelir mi? Gelirse kaç ayda falan gelir? Genişletmek için tıkla... Keratin 3-4 yıkama sonrası geçen bir şey.
afrasiab Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 340 Yer Fransa Provence 93 9 Eylül 2021 #3 Yapılan malzemenin kalitesine göre maksimum 6 ay düz kalır. Ama alttan çıkan saçlar kıvırcık çıkıp görüntüyü bozacaktır maksimum 2 ay sonra.
Yapılan malzemenin kalitesine göre maksimum 6 ay düz kalır. Ama alttan çıkan saçlar kıvırcık çıkıp görüntüyü bozacaktır maksimum 2 ay sonra.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Eylül 2021 #4 sahin2814 dedi: Keratin 3-4 yıkama sonrası geçen bir şey. Genişletmek için tıkla... Benim annem 1 yıl sonra geçer demişti. Demekki beni korkutmak içinmiş .
sahin2814 dedi: Keratin 3-4 yıkama sonrası geçen bir şey. Genişletmek için tıkla... Benim annem 1 yıl sonra geçer demişti. Demekki beni korkutmak içinmiş .
afrasiab Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 340 Yer Fransa Provence 93 9 Eylül 2021 #5 Düzgün yapılmazsa saçına ve cildine zarar verir bence vazgeç.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Eylül 2021 #6 afrasiab dedi: Düzgün yapılmazsa saçına ve cildine zarar verir bence vazgeç. Genişletmek için tıkla... Hocam saçım ıslanınca aşağı doğru dalgalı oluyor ve çok güzel oluyor. İş kuruyunca sıkıntıya biniyor.
afrasiab dedi: Düzgün yapılmazsa saçına ve cildine zarar verir bence vazgeç. Genişletmek için tıkla... Hocam saçım ıslanınca aşağı doğru dalgalı oluyor ve çok güzel oluyor. İş kuruyunca sıkıntıya biniyor.
afrasiab Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 340 Yer Fransa Provence 93 9 Eylül 2021 #7 YamukAdam dedi: Hocam saçım ıslanınca aşağı doğru dalgalı oluyor ve çok güzel oluyor. İş kuruyunca sıkıntıya biniyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum aynı saç bende de var keşke hep ıslak kalsa
YamukAdam dedi: Hocam saçım ıslanınca aşağı doğru dalgalı oluyor ve çok güzel oluyor. İş kuruyunca sıkıntıya biniyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum aynı saç bende de var keşke hep ıslak kalsa
sahin2814 Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 9 Eylül 2021 #8 afrasiab dedi: Düzgün yapılmazsa saçına ve cildine zarar verir bence vazgeç. Genişletmek için tıkla... Keratin öldürücü madde zaten. Saçı dümdüz yapması bu yüzden. Genellikle cam seralarda falan kullanılan madde. Bazı ülkeler kozmetikte kullanımını yasaklanmış. Zira senin dediğin gibi yanlış yapılırsa zararlı.
afrasiab dedi: Düzgün yapılmazsa saçına ve cildine zarar verir bence vazgeç. Genişletmek için tıkla... Keratin öldürücü madde zaten. Saçı dümdüz yapması bu yüzden. Genellikle cam seralarda falan kullanılan madde. Bazı ülkeler kozmetikte kullanımını yasaklanmış. Zira senin dediğin gibi yanlış yapılırsa zararlı.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Eylül 2021 #9 afrasiab dedi: Biliyorum aynı saç bende de var keşke hep ıslak kalsa Genişletmek için tıkla... Islattıktan sonra ıslak kalması için bir spray falan yok mu?
afrasiab dedi: Biliyorum aynı saç bende de var keşke hep ıslak kalsa Genişletmek için tıkla... Islattıktan sonra ıslak kalması için bir spray falan yok mu?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 9 Eylül 2021 #10 Hocam, bu keratin kendimiz yapabilir miyiz? Nerede yaparız?