D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, saçlarım dalgalı kıvırcık modeli. Wax olarak hangisini tercih etmeliyim?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.904 Çözümler 175 7 Aralık 2023 #2 Amazon.com.tr
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Görkem Umut dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim bunu saçımı kuruttuktan sonra mı yapayım yoksa, köpükle beraber ıslakken mi yapayım? daha sonra vigo ile kurutuyorum çünkü
Görkem Umut dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim bunu saçımı kuruttuktan sonra mı yapayım yoksa, köpükle beraber ıslakken mi yapayım? daha sonra vigo ile kurutuyorum çünkü
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.904 Çözümler 175 7 Aralık 2023 #4 darkhourss dedi: Cevap için teşekkür ederim bunu saçımı kuruttuktan sonra mı yapayım yoksa, köpükle beraber ıslakken mi yapayım? daha sonra vigo ile kurutuyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Saçını tam kurutma. Azıcık nemli kalsın. Ondan sonra saç derine değdirmeyecek şekilde uygula. 10-15dk kalsın. Sonra tara. Geçmiş olsun.
darkhourss dedi: Cevap için teşekkür ederim bunu saçımı kuruttuktan sonra mı yapayım yoksa, köpükle beraber ıslakken mi yapayım? daha sonra vigo ile kurutuyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Saçını tam kurutma. Azıcık nemli kalsın. Ondan sonra saç derine değdirmeyecek şekilde uygula. 10-15dk kalsın. Sonra tara. Geçmiş olsun.
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Görkem Umut dedi: Saçını tam kurutma. Azıcık nemli kalsın. Ondan sonra saç derine değdirmeyecek şekilde uygula. 10-15dk kalsın. Sonra tara. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum
Görkem Umut dedi: Saçını tam kurutma. Azıcık nemli kalsın. Ondan sonra saç derine değdirmeyecek şekilde uygula. 10-15dk kalsın. Sonra tara. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum