Kıvırcık saçlar kesilmeli mi?

mataleon

Decapat
Çevremdeki herkes saçlarımın çok güzel olduğunu söyler, kız arkadaşlarım vesaire de aynı fikirde. Saçlarım biraz uzun ve kıvırcık fakat ben kendime çok yakıştıramıyor gibiyim. Saçımı daha dün yıkadım, az önce uyandığımda aynaya bakar bakmaz sanki 300 gündür yıkamıyormuşum gibi gözüktüğünü fark ettim. (bana öyle geliyor olabilir) saç kremi vesaire de kullanıyorum. Daha önce saçımı kestim, o zamanlarda da milletin benim saçıma sahip olmak için ciddi paralar verdiğini öğrendim. Büyük enayilik gibi geliyor bazen böyle bir saça sahipken çok kestirmek. Kesmeli miyim sizce?

Kendi beğenmediğin şeyi başka insanlar sevdiği için ne kadar sever ve mutlu olursun tartışılır. Kendini sevebilirsin, saçın gayet hoş duruyor.

Bence de saçlarınız çok güzel. Bende kıvırcık saçlı olmayı isterdim hep uzun kıvırcık saç hoşuma gidiyor.

Kıvırcık saç çok çekici bir saç modelidir. Bir de uzunsa müthiş olur. Yakışmayacağı yüz yoktur. Benim çok uzun bir kıvırcık saçım var 3 yıldır kesmiyorum. İlk 1 yıl saçım çok kötüydü fakat sonra ki yıllarda ne kadar güzel göründüğün farkına vardım.

Benim saçlar da ne düz ne kıvırcık dalgalı bir şey. Keşke ya tam kıvırcık ya da tam düz olsaydı.

Kalsın hocam saçlarınız çok parlak ve canlı duruyor ne alaka yıkanmamış gibi falan?

Dağınık olduğunu düşünmüştüm sadece. Sanırım kıvırcık saçta çok fazla düzen aramamalıyım.

Zaten düzen olmaz. Bırak nasıl olursa öyle kalsın. Değişik kimyasal maddeler sakın kullanmayın, pişman olursunuz.

Agam enayilik demişsin de kökü sende değil mi uzar Saç yüzüne kafana göre kesilir, hoşuna gidiyorsa kalsın, beğenmiyorsan ve rahatsız ediyorsa seni kestir gitsin yani çok takma etrafını zaten uzaması en fazla 4-5 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…